Olot-Barça B: Ensopegada a domicili (2-1)

Els de Garcia Pimienta veuen com el conjunt local capgira el 0-1 inicial i no pot puntuar en la seva visita a la Garrotxa

El Barça B no ha pogut puntuar en el partit aplaçat de la jornada 2 al camp de l’Olot (2-1). Un duel en qual els de Garcia Pimienta s’han avançat amb una diana de Rei Manaj des del punt de penal, però que han vist com l’Olot capgirava a amb un gol a la primera meitat i una altra diana a la segona meitat.

Bon inici de partit

El Barça B ha firmat bons primers minuts de matx. I ben aviat els blaugranes s’han avançat en el marcador, amb una diana de Rei Manaj als minuts de joc. Un gol que avançava als culers en aprofitar la pena màxima comesa sobre Matheus. Un inici de matx marcat pel domini altern en les ocasions i amb molta intensitat.

L’Olot ha buscat el gol de l’empat i l’ha trobat als 31 minuts de joc. Barnils ha marcat de cap a la sortida d’un córner (1-1). Els culers han reaccionat i Matheus gairebé avança novament al Barça B, amb un potent xut exterior. Tot i les arribades de perill dels dos conjunts el resultat ja no s’ha mogut abans del descans.

L’Olot culmina la remuntada

El Barça B ha saltat a la segona meitat amb ganes de tornar-se a situar per davant en el marcador. Ramos Mingo ha rematat fora de cap un córner al minut 60 i poc després Rei Manaj ha tingut un u contra u que el porter local Batalla ha desviat. L’Olot, sense grans ocasions de perill, ha marcat el 2-1 al minut 70 mitjançant Xumetra. A la segona meitat Collado ha tornat als terrenys de joc després de no fer-ho des d'abans del tram final de la temporada passada. Tot i l’esforç i intensitat culers els de Garcia Pimienta no han pogut revertir el resultat. Aquest diumenge els culers rebran el Lleida a l’Estadi Johan Cruyff.

Fitxa del partit:

Olot, 2
Barça B, 1

Olot: Batalla, Soler (Kilian, min 58), Barnils, Blázquez, Eloi, Salinas, Alan Baró, Escoruela, Xumetra, Vivi i Juan Delgado.

Barça B: Carevic, Comas, L. De Vega (Nico, min 66), Matheus (Collado, min 77), Jandro, Álvaro Sanz, Ramos Mingo, R. Manaj (Zeballos, min 66), Balde (Mika, min 46), Peque i Ilias (Nils Mortimer, min 77).

Gols: 0-1, Rei Manaj (min 9); 1-1, Barnils (min 31); 2-1, Xumetra (min 70).

Àrbitre: Muñoz Pérez. Ha amonestat amb targeta groga al local Eloi Amagat i al blaugrana Ramos Mingo