L’Hospitalet - Barça B: El bon joc no es trasllada al resultat (2-0)

L’Hospitalet - Barça B: El bon joc no es trasllada al resultat (2-0)

Els de García Pimienta, que han dominat la pilota en el mig del camp fins a l'1-0 local, no han estat capaços de materialitzar les ocasions generades

Els tres punts es resisteixen lluny del Johan Cruyff. El Barça B ha caigut derrotat al camp de l'Hospitalet (2-0). Tot i tenir el control de l'esfèric en llargs compassos del matx, l'1-0 ha penalitzat el joc dels blaugranes, que tampoc han aprofitat les temptatives construïdes.  

El control i les ocasions no desfan l'empat

En la primera meitat a l'Estadi Municipal de l'Hospitalet, els de García Pimienta han imposat el seu discurs. D'aquesta manera, han construït suficients arguments per marcar. Amb el domini de la possessió i desplegant un joc atractiu, els blaugranes s'han plantat a la porteria d'Aliaga. Solament ha faltat la finalització

L'ímpetu de Zeballos ha situat el primer xut barcelonista en les estadístiques d'aquesta jornada 6. El davanter uruguaià s'ha esforçat a acréixer les temptatives culers. En conseqüència, una assistència seva ha brindat un llançament a Maia, aturat pel porter local. Amb el pas dels minuts, Nico González ha agafat el relleu del perill del Barça B, que no ha pogut desfer el 0-0. Tampoc Oriol Busquets, abans de retirar-se lesionat. 

L'empat en arribar al descans també ha imperat gràcies a una esporàdica intervenció d'Iñaki Peña. El porter alacantí ha negat un clar gol a Salinas, que es trobava a boca de canó. 

Tot i que el nom de Jandro Orellana no sortirà en els resums, el migcampista de Gavà ha estat el motor d'una inspirada sala de màquines barcelonista. Precisament, el 16 blaugrana ha estat l'origen d'una esplèndida rematada de Zeballos de cap. Konrad de la Fuente, elèctric des de la seva entrada, Nico González i Zeballos han culminat el carrusel d'aproximacions culers en els primers deu minuts de segona meitat. Un lapse de temps frenètic que també ha vist dos xuts de l'Hospitalet. 

Un gol que canvia el signe del partit

Quan el domini del Barça B s'ha difuminat lleugerament ha arribat la diana local. Si en una primera instància Iñaki Peña havia salvat l'1-0, Cristian Gómez, des de l'interior de l'àrea, ha avantatjat l'Hospitalet. Un gol que ha desconnectat el domini i les idees clares que havien tingut els barcelonistes durant bona estona del partit. En conseqüència, els blanc-i-vermells ho han aprofitat per establir el definitiu 2-0. 

Així doncs, s'ha certificat la derrota culer. Els de García Pimienta segueixen sense guanyar com a visitants i encadenen tres partits seguits sense veure porteria. El dimecres 25 de novembre, l'Olot - Barça B (16.30 hores) és el pròxim repte dels blaugranes. 

FITXA DEL PARTIT

L’Hospitalet, 2
Barça B, 0

L’Hospitalet: Aliaga, Dani Reina, Diego Martínez, Adrià Parera, Eudald, Cristian Gómez, Canario (Juste, min. 77), Martí Soler (Sehou, min. 77) , Christian Alfonso (Miquel Ripoll, min. 60), Salinas (De la Espada, min. 70) i Joel Jorquera (Alex Felip, min. 77). 
Barça B: Iñaki Peña, Álvaro Sanz (Balde, min. 75), Comas, Ramos Mingo, Mika, Oriol Busquets (Lucas de Vega, min. 34), Jandro, Nico (Matheus, min. 75), Nils Mortimer (Peque, min. 80), Zeballos i Maia (Konrad, min. 46). 

Gols: 1-0, Cristian Gómez (min. 64); 2-0, Miquel Ripoll (min. 80)

Àrbitre: Caparrós Hernández. Ha amonestat amb targeta groga el local Martí Soler (min. 68) i els visitants Álvaro Sanz (min. 42) i Matheus (min. 87).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut