Andorra-Barça B: Primera derrota del curs (1-0)

Els de Garcia Pimienta cauen en un partit en què tot i les ocasions els culers no han tingut sort de cara a porteria

Derrota a Andorra (1-0). El Barça B s’ha vist superat per l’Andorra en un partit en què l’efectivitat andorrana ha estat clau per desfer l’empat. Una diana de Calos Martínez al minut 24 ha acabat decidint el matx. Iñaki Peña ha completat una gran actuació sota pals.

S’avança l’Andorra

El Barça B ha buscat el gol, primer amb un xut de falta de Jandro que ha topat amb la barrera enmig de la forta pluja que queia a Andorra. Una rematada d’Adrià Vilanova l’ha aturat magistralment Iñaki Peña als 10 minuts de joc. Poc després Carlos Martínez ha avançat l’Andorra aprofitant una centrada de Borja al minut 24.

Els de Garcia Pimienta ho han seguit intentat. Primer amb un xut del Juvenil Ilias, en el seu debut amb el Barça B, i poc després en una jugada de Zeballos que s’ha topat amb una bona intervenció del porter Ratti. Tot i les ocasions el partit ha marxat al descans 1-0.

Insistència culer sense premi

A la segona meitat Iñaki Peña ha tornat a evitar un nou gol de l’Andorra, amb una gran aturada en un u contra u davant Enri. El Barça B, però, no ha deixat de buscar l’empat, però sense fortuna. Manaj i al cap d’uns minuts Ramos Mingo, en una doble ocasió blaugrana, han estat a punt de situar l’empat al marcador. Al final del matx Iñaki Peña ha salvat novament al Barça B amb una gran intervenció davant Ballarín. D’aquesta manera, els de Garcia Pimienta encaixen la primera derrota del curs.