Barça B – Nàstic de Tarragona: Estrena amb victòria blaugrana (1-0)

Barça B – Nàstic de Tarragona: Estrena amb victòria blaugrana (1-0)

Un gol de Comas a la sortida d’un corner, sumat a la gran solidesa defensiva, donen el primer triomf als culers en el debut a la Lliga

Victòria molt treballada del Barça B al Johan Cruyff. Els culers han superat per la mínima al Nàstic (1-0) gràcies a un gol del central Comas a la sortida d’un corner. Els barcelonistes han mostrat una gran solidesa defensiva, impedint en tot moment que els visitants arribessin amb perill a la porteria d’Iñaki Peña. A més, l’altra bona notícia ha estat el debut en partit oficial de Solano, Ramos Mingo, el golejador Comas, Gustavo Maia, Zeballos, De Vega, Álvaro Sanz i Matheus.

Màxima igualtat

El matx -amb Ronald Koeman a la grada- ha iniciat de manera frenètica, amb moltíssima intensitat per part de tots dos equips, que ha provocat que es veiessin fins a sis targetes grogues a la primera part. Els culers, a poc a poc, s’han fet amb el control de la possessió i han disposat d’algunes ocasions, com un xut de Gustavo Maia amb l’esquerra que ha marxat fregant el pal i una rematada de cap de Busquets que ha sortit per damunt del travesser. Per part visitant, el Nàstic ho ha intentat amb dues rematades llunyanes de Bonilla, però tampoc ha estat capaç d’inaugurar el marcador.

Comas obre la llauna

Els culers han començat el segon temps amb una bona ocasió de Ramos Mingo, que ha rematat amb perill de cap al segon pal una falta lateral. Era el preludi del gol blaugrana, també a pilota aturada: corner botat per Konrad i Comas, al primer pal, entra amb tot per avançar els culers (1-0, min. 57).

Amb el gol, els blaugrana han dominat més el control de la pilota, amb possessions llargues i grans combinacions, però sense acabar de definir en atac. Garcia Pimienta ha mogut fitxa des de la banqueta per refrescar a l’equip, i els culers, impecables en defensa, han sabut aguantar l’avantatge a la perfecció per acabar enduent-se els tres punts.

Així doncs, primer partit i primera victòria del Barça a la Lliga, que comença de la millor manera la temporada.

Fitxa tècnica

Barça B, 1
Nàstic de Tarragona, 0

Barça B: Iñaki Peña, Solano, Ramos Mingo, Comas, Mingueza, O. Busquets, Jandro (Lucas de Vega, min. 61), Ilaix (Álvaro Sanz, min. 90), Maia (Matheus, min. 82), Konrad (Hiroki Abe, min. 61), Zeballos (Peque, min. 90).
Nàstic de Tarragona: Wilfred, Albarrán, Bonilla, Rueda, Ribelles (Laso, miin. 80), Fausto Tienza (Fullana, min. 59), Gerard Oliva, Brugué (Carbiá, min. 72), Quintanilla, Pedro (Amang, min. 72), Joan Oriol.
Gols: 1-0, Comas (min. 57)
Àrbitre: Pérez Muley. Ha mostrat targeta groga a Jandro, Zeballos, Ilaix, Busquets i Mingueza per part local i a Brugué, Ribelles i Fausto per part visitant.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut