Barça B - Cornellà: Tanquen la pretemporada amb derrota (0-1)

Barça B - Cornellà: Tanquen la pretemporada amb derrota (0-1)

Els de García Pimienta no han tombat el pla visitant tot i intentar-ho a través de les botes de Zeballos, Ilias Akhomach o Hiroki Abe

Punt final als amistosos amb derrota. El Barça B ha perdut contra el Cornellà en el darrer amistós de pretemporada disputat a l'Estadi Johan Cruyff (0-1). El solitari gol de Pablo Fernández, en una primera meitat dominada pels visitants, no ha pogut ser contrarestat pels barcelonistes. Governadors, amb figures com la dels debutants Zeballos i Ilias Akhomach o la d'Hiroki Abe, del segon període. 

Estrenes blaugranes

ZeballosIlias Akhomach. Dos dels noms propis d'aquest Barça-Cornellà disputat a l'Estadi Johan Cruyff sota una fina pluja. 

Tot just un dia abans d'aquest amistós, el davanter uruguaià declarava, en la seva presentació com a blaugrana, que tenia "ganes de començar". I ho ha demostrat des que ha entrat al minut 26. Pressió i voracitat golejadora han estat dues de les qualitats exhibides per l'ex del Girona, que, en diferents ocasions, ha estat a prop de signar el seu primer gol com a barcelonista. 

El torn d'Ilias Akhomach, futbolista juvenil de primer any, ha arribat en la segona meitat. Un període que ha comprovat l'electricitat i la valentia d'aquest jugador esquerrà de 16 anys. 

mini_DSC_3845

Els visitants colpegen primer

A la primera meitat, els visitants han firmat el gol. Pablo Fernández, que en les anteriors ocasions s'havia topat amb Arnau Tenas, ha estat l'encarregat de donar avantatge al Cornellà (0-1, min. 40).

Decidits a empatar 

A la represa del matx, els de García Pimienta s'han apoderat del discurs de la pilota, i han imprès més ritme. La qualitat d'Hiroki, el desvergonyiment del debutant Ilias Akhomach i el poder físic d'Ilaix Moriba han posat setge a la porteria de Ramón Juan. Uns tres pals defensats amb vigor per un Cornellà combatiu, enèrgic i feixuc. En conseqüència, la igualada barcelonista no ha arribat. Tampoc amb un llançament melòdic de falta del davanter japonès sobre la botzina. 

Una derrota per la mínima que ha tancat la pretemporada dels culers. Tres victòries, Escala (0-5), Peralada (1-4) i Tona (0-3), i un empat davant el Badalona (0-0) han sigut els altres resultats dels de García Pimienta a l'hora d'agafar rodatge. 

Ara els tests de pretemporada queden enrere. Perquè el pròxim partit del Barça B serà de competició oficial. El filial blaugrana, que forma part del Subgrup A del Grup III, iniciarà el camí de la Segona Divisió B 2020/21 el cap de setmana vinent a casa contra el Nàstic de Tarragona. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 0
Cornellà, 1

Barça: Arnau Tenas, Solano, Mingueza, Ramos Mingo, Balde (Mármol, min. 21), Jandro (Oriol Busquets, min. 46), Nils (Ilias Akhomach, min. 46), Matheus (Ilaix Moriba, min. 46), Peque (Zeballos, min. 26), Nico i Maia (Hiroki, min. 46). 
Cornellà: Ramón Juan, Rulo, Adrián Jiménez, Kevin Presa, Eloy Gila, Max, Guzmán, Àlex Pla, Pablo Fernández, Pol Moreno i Agus. També han jugat Dorca, Ontiveros, Pitu, Estellés, Carlos García, David Sánchez i Marcos Gorriti. 

Gols: 0-1, Pablo Fernández (min. 40).

Àrbitre: Català Ferran. Ha amonestat amb targeta groga el local Jandro (min. 35) i els visitants Agustín Medina (min. 18), Kevin (min. 60), Carlos García (min. 85) i Marcos González (min. 91).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut