L’Escala - Barça B: Gran golejada culer (0-5)

Els barcelonistes tanquen el tercer partit de la pretemporada amb una nova victòria per seguir creixent

Nou partit amistós i nova victòria per al Barça B. Els homes de Garcia Pimienta han superat amb claredat a l'Escala (0-5) en un triomf contundent i amb una gran actuació de tot l'equip en el que ha estat el tercer partit de la pretemporada. Els gols de Matheus, Gerard, Mingueza i un doblet de Maia han donat la victòria al filial barcelonista, que continua creixent.

Domini des de l'inici

El matx ha estat dominat pels barcelonistes des de l'inici, que han disposat de les primeres ocasions del partit. Matheus, amb un xut alt (min. 11), Maia amb una rematada al pal (min. 20) i Peke també al pal (min. 27) han avisat del perill blaugrana, i finalment Matheus ha inaugurat el marcador. El brasiler, aprofitant una errada de la defensa local, ha avançat als culers (0-1, min. 29) per marxar al descans amb avantatge.

Pluja de gols culers

Ja a la segona meitat, el culers han anotat ràpidament el segon mitjançant Gerard, després d'una bona combinació amb Miranda (0-2, min. 47). A partir d'aquí, els blaugrana no s'han aturat i han seguit el festival golejador: Maia, amb una bona assistència de Jandro, ha anotat el 0-3 (min. 57) i tot seguit, només un minut després Mingueza ha marcat el quart finalitzant un contraatac blaugrana després d’una bona assistència de Maia (0-4, min. 58). Finalment, de nou Gustavo Maia, seria l'encarregat de tancar la golejada amb una bona volea dins l'àrea (0-5, min. 80). Tres partits, tres victòries i molt bones sensacions dels culers a la pretemporada, que continuen imbatibles.

L'Escala, 0
Barça B, 5

L'Escala: Ureña, Zou Moustakim, Argi, Moha, Pol Muniesa, Mercader, Alaminos, Ayoub, Haiba, Massó i Ibra
Barça B: Carevic, Álex Sala, Mingueza, Comas, Mika, Álvaro Sanz, Matheus, O. Busquets, Peke, Lucas i Maia. També han jugat: Miranda, Álex Ruiz, Jandro, Nico, Gerard i Nils.
Gols: 0-1, Matheus (min. 29); 0-2, Gerard (min. 47); 0-3, Maia (min. 57); 0-4, Mingueza (min. 58) i 0-5, Maia (min. 80).