CF Peralada - Barça B: Segueixen creixent (1-4)

CF Peralada - Barça B: Segueixen creixent (1-4)

Els de Garcia Pimienta guanyen el segon partit de pretemporada amb gols de Reis, Lucas, Miranda i Maia

Nou test de pretemporada del Barça B i nova victòria blaugrana. Aquest cop contra el Peralada, a domicili, en un partit que ha acabat 1-4. Els gols de Reis, Lucas, Miranda i Maia ho han fet possible, però també el domini i el bon partit fet per tot l’equip. Una victòria que serveix per seguir creixent i anar preparant l’inici de la competició oficial, prevista per al 18 d’octubre.

S’avança el Peralada

El Barça B ha jugat aquest partit amb les baixes per lesió d’Álex Ruiz, Balde, Arnau Comas, Labinot, Hiroki i Álvaro Sanz, mentre que tampoc no ha pogut comptar amb Ramos Mingo, Konrad i Arnau Tenas, en dinàmica del primer equip.

A més, no han començat bé les coses, perquè primer Igor –avui al lateral dret- s'ha lesionat al minut 10 i ha estat substituït per Álex Sala. Després, i malgrat les ocasions blaugranes, ha arribat el gol del Peralada, obra d’un cop de cap de Casanova (1-0, min 18).

Però els de Garcia Pimienta ho han seguit intentant, han seguit dominant i, abans del descans, s’han trobat amb el gol de l’empat de Reis amb un xut des de fora de l’àrea (1-1, min 32).

Remuntada blaugrana

La tònica s’ha mantingut en el segon temps, però aquest cop s’ha vist reflectida en gols. Gustavo Maia i Matheus han tingut les ocasions més clares, però ha estat Lucas el jugador que ha pogut posar el Barça per davant, amb un altre xut des de fora l’àrea (min 81). Miranda, amb una magnífica vaselina des de la banda esquerra, ha ampliat diferències (min 84), mentre que Maia, ara sí, ha trobat el seu gol després d’aprofitar una centrada de Miranda (min 87).

Superat aquest test, ara la propera prova serà aquest dissabte, contra l’Escala.

LA FITXA

Peralada, 1
Barça, 4

CF Peralada: Aroca, Puig, Coro, Romero, Iván Amoedo, Casanova, Josu, Ritxi, Diaby, Muritala i Papa. També han jugat Roger Cunill, Pime, Cristian del Pozo, Seomgyu, Lluis Micaló i Biel Font.

Barça B: Carevic, Igor, Mingueza, Mika, Miranda, O. Busquets, Nils, Reis, Gerard, Nico i Maia. També han jugat Jandro, Ilaix, Lucas, Matheus, Peke i Álex Sala.

Gols: 1-0, Casanova (min 18). 1-1, Reis (min 32). 1-2, Lucas (min 81). 1-3, Miranda (min 84). 1-4, Maia (min 87).

Àrbitre: Ruben Mancera Anton

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut