UE Tona – Barça B: Victòria en el primer test de pretemporada (0-3)

Peke, Gerard i Reis han estat els golejadors del triomf del filial blaugrana en el primer partit de pretemporada 2020/21

El Barça B 2020/21 ja ha fet el primer test de pretemporada. I ho ha fet guanyant al Tona, equip de la Primera Catalana. El conjunt dirigit per Garcia Pimienta s’ha imposat per 0-3 amb gols de Peke, Gerard i Reis, tots tres a la segona meitat.

El filial blaugrana s’ha desplaçat a Tona aquest diumenge per disputar el duel i posteriorment, s’allotjarà a Torremirona durant 10 dies per seguir amb la preparació, en el que jugarà dos amistosos més: Dimecres 23 davant el Peralada (19.30h) i diumenge davant l’Escala (18h).

El conjunt de Garcia Pimienta ha tingut moltes cares noves en aquest primer duel, en el que han debutat amb el Barça B Igor Gomes, Santi Ramos, Alejandro Balde i Gustavo Maia en el primer temps. El domini de la pilota ha estat absolut del filial blaugrana davant un rival, el Tona, que s’ha tancat al darrere esperant sortir al contracop. Garcia Pimienta ha provat amb Igor de lateral dret i amb Mingueza – que s’ha estrenat com a capità -  i Ramos Mingo com a parella de centrals amb Balde, del Juvenil A, al lateral esquerre. Al descans, el marcador marcava empat sense gols, tot i els intents de Jandro, Gustavo Maia i Matheus Pereira.

Arriben els gols

A la segona meitat, Coke Carrillo ha debutat amb el Barça B substituint a Carevic sota pals. L’equip ha continuat tenint el control i al final la insistència ha tingut el premi del gol. Peke ha rematat als vuit minuts del segon temps una centrada de Miranda per la banda esquerre per fer el primer gol d’aquesta pretemporada. Els blaugranes han bolcat molta part del joc per la banda esquerre, aprofitant les incorporacions de Miranda. Precisament, el segon gol també ha arribat després d’una centrada del lateral andalús, que ha rematat Gerard. Álex Sala també ha debutat amb el filial culer després de substituir Igor Gomes.

Ludovit Reis, a quatre minuts per al final, ha tancat el duel marcant el 0-3 després d’aprofitar una bona assistència d’Oriol Busquets des de dins l’àrea. D’aquesta manera, el Barça B suma el primer triomf en el primer partit d’aquesta pretemporada per seguir treballant amb confiança.

Garcia Pimienta, satisfet amb el primer test

El tècnic blaugrana s’ha mostrat content a Barça TV després del primer duel de pretemporada. A continuació, les declaracions més destacades:

“Hem pogut fer gairebé dos equips a la primera i a la segona. S’ha notat que els jugadors tenen molta carrega dels entreanaments, content per l’actitud, han fet un partit moot bo i això ens ajudarà. Tenim moltes ganes de competir”.

“Després de tants entrenaments voliem competir, sumar minuts i no és fácil jugar aquest tipus de partits per tota la càrrega que porten els jugadors”

“Ara marxem cap a Torremirona per seguir amb la preparació que l’equip necesita. Tenim un equip molt jove, amb molts jugadors nous. Aquests 10 dies ens servirá per treballar moltes coses, a nivel tècnic, personal i preparar-nos de la millor manera davant el primer partit de Lliga davant el Nàstic”.