El Barça fitxa  Gustavo Maia

El Barça fitxa Gustavo Maia

El davanter del Sao Paulo, de 19 anys, s’incorpora al filial blaugrana i signa fins al 30 de juny del 2025, tindrà una clàusula de rescissió de 300 milions d’euros i l’operació puja a 4,5 milions d’euros

El FC Barcelona ha tancat amb el Sao Paulo la incorporació de Gustavo Maia per al Barça B. El jove davanter brasiler s’incorpora al Barça fins al 30 de juny del 2025 i tindrà una clàusula de rescissió de 300 milions d’euros. L’import total de l’operació és de 4,5 milions d’euros. El FC Barcelona ja havia abonat un milió d’euros per garantir-se l’opció de compra del jugador i ara ha abonat els 3,5 milions d’euros que faltaven per executar aquesta opció de compra.

Gustavo Maia, nascut a Brasília el gener del 2001, té 19 anys i va arribar al Sao Paulo als 14 anys. Després de superar tres proves de selecció, el noi es va quedar a l'acadèmia de l'equip brasiler. Des de llavors, ha acumulat gols i títols en totes les categories. En total, Maia va guanyar set títols amb els equips inferiors paulistes i va viure la seva millor temporada el 2018, quan va aconseguir anotar 30 gols en 36 partits jugats.

Internacional sub-16 i sub-17 amb el Brasil, es tracta d’un extrem ràpid i vertical que acostuma a jugar per la banda esquerra, tot i que ell és dretà. Juga al filial del Sao Paulo, tot i que ja ha anat convocat amb el primer equip. Té un bon regat, tant en estàtic com en carrera, i un fort xut que el fa ser molt perillós. El darrer torneig en el qual ha destacat ha estat la Copa Júnior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut