Garcia Pimienta: “Estic content i orgullós d’aquesta generació de futbolistes”

Garcia Pimienta: “Estic content i orgullós d’aquesta generació de futbolistes”

Tot i reconèixer que és un moment dur, el tècnic del filial ha volgut remarcar que “la formació dels jugadors està per sobre de tot” i que “l’experiència que ens emportem d’aquest play-off és fantàstica”

No ha pogut ser i s’escapa el somni de l’ascens. El Barça B ha perdut la gran final contra el Sabadell (1-2) i no ha pogut culminar el seu camí cap a Segona. Malgrat tot, el resultat no amaga una gran temporada del filial, segon de la seva Lliga i després d’una gran actuació al play-off exprés, eliminant el Valladolid Promesas i el Badajoz.

En aquesta línia s’ha mostrat Francesc Xavier Garcia Pimienta, que ha volgut lloar la feina feta pels seus jugadors: "En cap moment hem abaixat els braços i em quedo amb això, que els meus jugadors han estat des del primer moment fins a l’últim intentant guanyar".

El tècnic del Barça B, a més, ha comentat: "Estem dolguts, evidentment, però la formació dels jugadors està per sobre de tot. L'experiència que ens emportem d'aquest play-off és fantàstica". I és que, en aquest sentit, Pimienta ha remarcat que "estic molt content i molt orgullós d’aquesta generació de futbolistes".

"Són guanyadors i no posen excuses. Estic satisfet amb l’actitud i també amb la imatge que ha donat el Barça B en tot el play-off. Em trec el barret amb el dia a dia, amb les ganes de millorar i amb el seu compromís", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut