Garcia Pimienta: “Seria bonic que aquesta generació jugués a Segona A”

Garcia Pimienta: “Seria bonic que aquesta generació jugués a Segona A”

El tècnic blaugrana ha valorat l’última eliminatòria del play-off d’ascens a la Segona A en la roda de premsa prèvia oficial a l’escenari del partit

El Barça B afrontarà aquest diumenge la final del play-off d’ascens a la Segona Divisió A. I ho farà davant el Sabadell a l’Estadi Antonio Lorenzo Cuevas de Marbella (20 hores, BarçaTV+ -només disponible fora d’Espanya- i Footters). El filial blaugrana hi ha arribat després de superar el Valladolid Promesas en la primera eliminatòria (3-2) i el Badajoz (1-1, 5-3) en una tanda de penals per a la història. 

Així doncs, aquest dissabte al matí s’han dut a terme les rodes de premsa oficials prèvies a l’última eliminatòria d’ascens. En aquest sentit, el tècnic blaugrana, Garcia Pimienta ha assegurat que “el partit d’aquest dissabte contra el Sabadell serà una final molt complicada, com tots els partits del play-off, contra un rival amb qui ens coneixem bé al haver-hi jugat a la Lliga”. “Tinc la tranquil·litat que els jugadors saben el que tenen entre mans i són guanyadors”, ha afegit el tècnic blaugrana.

Declaracions de Garcia Pimienta

“El partit de demà és una final complicadíssima, com en tots els partits. L’únic avantatge és que estaven a la nostra Lliga i els dos equips ens coneixem molt bé, però el partit serà molt difícil.”

“El Sabadell té una plantilla experta, completa i amb jugadors acostumats a jugar partits d’aquest tipus.”

“Estic segur que competirem fins al final i esperem assolir l’ascens a Segona.”

“L’objectiu número és formar jugadors perquè arribin al primer equip i competir.”

“L’equip és reconeixible sempre, siguin quins siguin els jugadors que juguen.”

“Tinc la tranquil·litat que saben el que tenen entre mans i són guanyadors.”

“Guanyant aquest partit som equip de Segona i estic segur que els jugadors seran fidels a l’estil i ho donaran tot.”

“Vam iniciar un projecte amb el Juvenil A, guanyant la Youth League, i la temporada passada gairebé entrem als play-off. S’ho mereixen, per tot l’esforç fet i estan aquí de forma merescuda. Seria bonic que aquesta generació pugués jugar a Segona A.”

“Els jugadors estan acostumats a jugar en partits exigents des de ben petits, ja saben la responsabilitat que suposa i cal passar per aquests partits.”

Jandro Orellana

“Els que portem temps aquí sabem què suposa portar aquest escut cada dia. Hem de donar el màxim per situar aquest Club el més amunt possible, ha de ser un partit més, però sabent el que tenim en joc, sense pressions.”

“Les ganes de pujar pesen més que qualsevol cansament.”

“Pujar a Segona Divisió seria un somni. L’any passat no vam tenir sort i aquest any ho mereixíem. Com a recompensa al treball diari, aquest grup s’ho mereix.”

“Després de tants anys jugant junts, amb alguns dels companys hem fet una família. Aconseguir l’ascens seria molt bonic.”

“Ens hem de preocupar per minimitzar les nostres errades més que pel rival.”

Trobada entrenadors i capitans
Trobada prèvia a la final entre jugadors i capitans de Barça B i Sabadell

Sergio Akieme

“Cada dia que ens posem samarreta del Barça és un orgull i responsabilitat per assolir l’ascens.”

“M’espero un partit com qualsevol dels altres, tot rival és complicat. Els dos equips ens coneixem perquè hem jugat a la mateixa Lliga, serà un duel intens i complicat.”

“Tots sabem que hem de partir de la tranquil·litat i fer tot el que hem fet durant la temporada i tot anirà bé.”

“L’equip ha evolucionant molt durant la temporada, estem sent molt competitius.”

“Estem molt units i tenim la capacitat d’assolir l’ascens.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut