Sergi Rosanas, blaugrana fins el 2023

Sergi Rosanas, blaugrana fins el 2023

El defensa català amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades, amb una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Sergi Rosanas, del Juvenil A, han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes tres temporades, fins el 2023. El lateral dret català tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros.

Rosanas ha signat el seu contracte a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff amb la presència del directiu responsable del Barça B, Xavier Vilajoana, i del secretari tècnic del Futbol Professional, Eric Abidal.

Blaugrana des del 2009

Sergi Rosanas, de 19 anys, va arribar al Barça l’any 2009 procedent del Vilassar de Mar. El Benjamí B de Xavi Franquesa va ser el seu primer equip. Ha passat per totes les categories del futbol formatiu blaugrana on destaca, per exemple, la seva participació en la consecució dels títols de Lliga amb l’Aleví C l’Aleví C (2011/12), Aleví A (2012/13), l’Infantil B (2013/14), el Cadet B (2015/16), el Cadet A (2016/17), el Juvenil B (2017/18) i el Juvenil A (2019/20). És va incorporar a viure a la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort a l’etapa de Juvenil B cursant el Batxillerat vespertí. Aquesta temporada només ha pogut jugar 727 minuts de Lliga amb el Juvenil A de Franc Artiga per culpa de les lesions. Ha marcat un gol. A la UEFA Youth League va disputar 271 minuts repartits en cinc partits de la fase de grups. Es tracta d’un lateral dret de marcat estil Barça, ràpid, amb bon toc de pilota i amb tendència a incorporar-se a l’atac. Ha estat internacional amb totes les categories inferiors de la selecció espanyola.

Declaracions de Rosanas

“És un dia molt important per a mi i per la família que m’han acompanyat durant tot aquest temps”

“Vaig arribar sent un nen i ara pràcticament, sóc un home. Aquí he crescut, m’he fet gran i aquí és on vull estar”

“He crescut com a jugador i persona i em sento molt identificat amb els valors d’aquest Club”

“Vaig venir amb 7 anys i ho veia tot molt gran i mai hagués imaginat ser aquí. Molt content per la feina feta però encara em queda molt camí per fer”

“Aquest pas pel Barça B és un pas més, molt important, ara toca treballar cada dia en cada entrenament i cada partit”

“Tenim moltes ganes de competir, portem molt temps aturats i intentaré aprofitar totes les oportunitats que em doni el míster”

“El pas de juvenil al Barça B no és fàcil, i per tant, toca treballar fort, però amb confiança i esforç diari segur que anirà bé”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut