Carevic signa la seva renovació fins el 2023

Carevic signa la seva renovació fins el 2023

El porter montenegrí seguirà vinculat tres temporades més al Barça amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros

Lazar Carevic ha signat la seva renovació amb el FC Barcelona. El porter montenegrí seguirà al Club fins el 30 de juny del 2023 i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros. L’acte de signatura s’ha fet a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff amb la presència del directiu responsable del Barça B, Xavier Vilajoana, i del secretari tècnic del futbol professional, Eric Abidal.

Blaugrana des del 2017

Lazar Carevic va arribar al Barça la temporada 2017/18 procedent de l’OFK Grbalj, equip de la Primera Divisió montenegrina. En la seva última temporada al seu país va disputar 30 partits, va encaixar 23 gols i va deixar la porteria a zero en 15 ocasions. Carevic és internacional amb Montenegro a la categoria Sub-21. Després d’un any al Juvenil A blaugrana arriba al Barça B la temporada 2018/19, on va disputar un total de set partits com a titular en què va encaixar sis gols. Enguany, Lazar ha disputat 4 partits.

687c6493-d5db-4f32-9f59-0fc07a6747fe

Declaracions de Carevic

“Estic molt feliç. Per a mi és un somni poder jugar al Barça. Ara faig un pas més endavant i consolido la meva presència al Barça B en una nova etapa al Club”.

“Ara toca millorar i consolidar-me a l’equip. El Barça és el millor club del món i és molt exigent. Jo estic tranquil, m’he adaptat molt bé al Barça B i l’objectiu, encara que se que és molt difícil, és el de lluitar cada dia per millorar i arribar al primer equip”.

“La competència a la porteria és molt gran però també et fa millor cada dia en els entrenaments. Jo crec que he assolit un molt bon moment de maduresa i de coneixement de l’idioma i que la propera temporada es veurà al millor Carevic des que va arribar al Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut