Acord per a la renovació de Mika Màrmol

Acord per a la renovació de Mika Màrmol

El lateral terrasenc amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona i properament es realitzarà l’acte protocol·lari de la signatura

El FC Barcelona i el lateral Mika Màrmol, del Juvenil A, han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte. El defensa passarà a ser jugador del Barça B i disputarà el Play-off exprés d’ascens a la Segona Divisió A.

Properament, es realitzarà l’acte protocol·lari de la signatura a l’Estadi Johan Cruyff amb el directiu Xavier Vilajoana i s’informarà de la durada del contracte i la clàusula de rescissió.

Dues etapes com a blaugrana

Nascut a Terrassa fa 17 anys, Mika Màrmol, va arribar al Barça el 2006 al prebenjamí i després de dues temporades al Benjamí, va marxar en etapa Aleví després que el Club comuniqués que no comptava amb ell. Màrmol va continuar el seu camí al Jabac i Terrassa i, posteriorment, a la Damm, amb qui va jugar quatre temporades, per després tornar al Jabac. La seva progressió van cridar l’atenció del FC Barcelona, que el va tornar a fitxar en etapa Juvenil el 2018, aleshores, amb Franc Artiga com a tècnic del Juvenil B, on es va fer un lloc en l’onze titular amb grans actuacions. Aquesta temporada ha despuntat amb el Juvenil A jugant 17 partits i fins i tot, ha debutat amb el Barça B de Garcia Pimienta, amb qui ha jugat dos partits.

Mika Màrmol és internacional amb la selecció espanyola sub-19 i sub-20 en els quals ha jugat 7 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut