Konrad de la Fuente renova fins al 2022

Konrad de la Fuente renova fins al 2022

El davanter americà amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes dues temporades ampliables a dues més, amb una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros mentre sigui jugador del Barça B i de 100 milions si puja al primer equip

El FC Barcelona i el jugador Konrad de la Fuente, del Juvenil A, han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes dues temporades, fins al 2022, amb dos anys més ampliables. El davanter americà tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros mentre sigui jugador del Barça B i de 100 milions si puja al primer equip.

Konrad ha signat el seu contracte a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff amb la presència del directiu responsable del Barça B, Xavier Vilajoana, i del secretari tècnic del futbol professional, Éric Abidal.

Blaugrana des del 2013

Konrad de la Fuente, fill de pares haitians nascut fa 18 anys a Miami (Estats Units), va arribar a Barcelona als 10 anys quan el seu pare va ser traslladat al consolat d’Haití a Barcelona. Els seus inicis van ser al Tecnofutbol i a la Damm abans d’arribar a l’Infantil B del Barça la temporada 2013-14 on, amb Marcel Sans a la banqueta, es va proclamar campió de Lliga amb una generació on també hi havia Nils Mortimer, Arnau Tenas, Takefusa Kubo, Nico González o Sergi Rosanas. Ha passat per totes les categories de futbol 11 del Club i destaca, per exemple, la seva participació en la consecució dels títols de Lliga amb el Cadet B (2015-16), el Cadet A (2016-17), el Juvenil B (2017-18) i el Juvenil A de Franc Artiga (2019-20). El seu perfil és el d’un extrem fort, ràpid i explosiu, amb un bon un contra un, que pot actuar per les dues bandes.

Konrad va debutar al Barça B de Garcia Pimienta l’1 de desembre del 2018 contra el València Mestalla al Miniestadi (2-2). A més, ha disputat tres partits més amb el filial, amb el qual va marcar el seu primer gol a Segona Divisió B al camp del Prat. Va ser l’1-2 de la victòria. Aquesta temporada ha disputat 852 minuts a la Lliga amb el Juvenil A i ha marcat 4 gols. A la UEFA Youth League va disputar nou partits la temporada 2018-19, en què va marcar un gol amb el Juvenil A de Denis Silva que va caure a la tanda de penals de les semifinals davant del Chelsea. Aquesta temporada, amb Víctor Valdés, primer, i Franc Artiga, després, ha disputat cinc partits de la fase de grups en els quals ha marcat tres gols en el doble enfrontament contra l’Slavia de Praga.

Konrad ha estat internacional amb els Estats Units en totes les categories inferiors des dels 14 anys. Amb la selecció sub-20 va disputar el Mundial 2019 jugat a Polònia, on la selecció dels Estats Units va caure als quarts de final contra l'Equador.

Declaracions de Konrad de la Fuente

"Estic molt content de seguir al millor Club del món i espero arribar ben lluny."

"Sempre ha estat el meu somni jugar al primer equip i per això em vull quedar aquí per intentar aconseguir-ho."

"El primer objectiu ara és pujar amb el Barça B a Segona A."

“Tenir Garcia Pimienta al Barça B d'entrenador és molt bo, a més, ja el vaig tenir al Juvenil B i ens va anar molt bé."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut