Álvaro Sanz, blaugrana fins el 2023

Álvaro Sanz, blaugrana fins el 2023

El migcentre aragonès amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades, amb una clàusula de rescissió de 10 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Álvaro Sanz, del Juvenil A, han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes tres temporades, fins el 2023. El migcentre aragonès que passa a ser jugador del Barça B tindrà una clàusula de rescissió de 10 milions d’euros.

Álvaro Sanz ha signat el seu contracte a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff amb la presència del directiu responsable del Barça B, Xavier Vilajoana, i del secretari tècnic del Barça B, Jose Mari Bakero.

Blaugrana des del 2015

Nascut a Caspe (Saragossa) fa 19 anys, Álvaro Sanz va arribar al Barça l’any 2015 procedent del Saragossa per viure a la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort i jugar al Cadet B de Cristian Catena, que es va proclamar campió de Lliga d’aquella temporada. Des d’aleshores, destaca la seva participació en la consecució dels títols de Lliga amb el Cadet A (2016/17), el Juvenil B (2017/18) i el Juvenil A (2019/20). Amb el Juvenil A de Denis Silva va ajudar a classificar a l’equip per a les semifinals de la UEFA Youth League de la temporada 2018/19, on el Barça va caure als penals contra el Chelsea en un partit que Álvaro Sanz es va perdre per sanció. El seu perfil és el d’un migcentre fort, contundent en defensa, que dona equilibri a l’equip, tècnic i amb molt bona sortida de la pilota. Aquesta temporada ha jugat 1.135 minuts amb el Juvenil A de Franc Artiga i ha marcat un gol. A la UEFA Youth League d’aquest any ha participat en cinc dels sis partits de la primera fase. Internacional a totes les categories inferiors, Álvaro Sanz va formar part de la Selecció Espanyola Sub-19 que es va proclamar campiona d’Europa a Armènia després de superar a Portugal a la final.

Declaracions d’Álvaro Sanz

“Porto al Barça des dels 15 anys. Estic molt content de fer aquest pas cap al Barça B”

“Els entrenadors que he tingut m’han ensenyat moltes coses tècniques i tàctiques i els estic molt agraït”

“Sóc un jugador d’equip que sempre ajuda al company, que ho dona tot i que em deixaré la pell per l’equip”.

“Jugaré on em digui l’entrenador i on em necessiti donaré el 100%. Sóc molt competitiu”.

“L’objectiu és guanyar els tres partits del Play-off i jugar la temporada que ve a la Segona Divisió A de la mà de Garcia Pimienta”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut