El Real Valladolid Promesas, primer rival del Barça B al play-off d’ascens Segona A

El Real Valladolid Promesas, primer rival del Barça B al play-off d’ascens Segona A

El filial blaugrana i l’equip castellà disputaran el duel a l’estadi Ciutat de Màlaga el 19 de juliol a partit únic per classificar-se per a la següent ronda

El Real Valladolid Promesas, quart classificat del Grup 2, serà el primer rival del Barça B en la primera eliminatòria del play-off exprés d’ascens a la Segona Divisió A que es disputarà a Andalusia. Així s’ha determinat en el sorteig que s’ha fet aquest dijous a l’Espigón de Levante de Puerto Banús (Marbella). L’eliminatòria que es disputa a partit únic es jugarà el diumenge 19 de juliol a l’estadi Ciutat de Màlaga en horari encara per confirmar.

Les altres eliminatòries sortejades han estat les següents. La ronda de campions, que dona accés directe al guanyador de l’eliminatòria a Segona Divisió A, la disputaran Castelló - Logronyès i Cartagena – At. Balears. La resta del sorteig ha estat: Eivissa – Cornellà, Marbella – Peña Deportiva, Cultural Lleonesa – Yeclà, Athletic Club B – Badajoz i Sabadell – Atlètic de Madrid B.

Un rival jove, però expert

El Valladolid Promesas arriba al play-off com a quart classificat del Grup II, per darrere del Logronyès, la Cultural Lleonesa i l'Athletic Club B, després de sumar 12 victòries, 11 empats i 5 derrotes. L'equip de Javier Baraja, germà de l'exjugador del València Rubén Baraja, té una mitjana d'edat de 21 anys i ha refermat la seva quarta posició gràcies a la seva solidesa a casa, en els annexos de l'estadi José Zorrilla, on ha guanyat el 80, 9% dels punts. Miguel de la Fuente, amb 14 gols, és el màxim golejador de l'equip. Barça B i Valladolid Promesas mai s'han enfrontat en partit oficial. Al Valladolid Promesas juguen els exjugadors del Barça B Ignasi Vilarrasa i Oriol Rey.

Valoracions de Garcia Pimienta:

"El Real Valladolid Promesas ha quedat quart i és un equip que ha guanyat 12 partits, n'ha empatat 11 i n'ha perdut cinc. És un filial que té jugadors joves amb certa experiència i amb una mitjana d'edat bastant més alta que la nostra, amb jugadors de 23-24-25 anys i això fa que tinguin més experiència."

"Tenen jugadors importants com el De la Fuente, que porta 14 gols a la Lliga i que ja ha jugat cinc partits amb el primer equip del Valladolid, com el Zalazar, que porta 8 gols o com l'Ignasi Vilarrasa que hem tingut aquí fins la pretemporada, un lateral esquerre molt estimat per nosaltres i que és un grandíssim jugador, o Doncel, que havia jugat aquí a la Damm."Un altre dels jugadors destacats és l'Oriol Rey, un jugador que va estar molt de temps aquí fins al Juvenil A, que pot jugar tant de central com de pivot, esquerrà, tècnicament molt bo i la temporada passada va fer una gran temporada al Conquense i és un altre jugador a tenir en compte. En definitiva, un equip molt complicat que segur que ens posarà les coses molt difícils, perquè juga molt bé i és un equip jove que tindrà les piles carregades i serà complicat per guanyar el partit."

"Qualsevol equip hauria estat difícil, però en aquest cas, fa que sigui un partit de màxima exigència. Som el Barça i aspirem al màxim i intentarem tenir el millor equip possible per a aquest partit i segur que, si fem les coses bé, tenim moltes opcions per poder passar a la següent ronda."

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut