El Barça B se situa segon a deu jornades per al final

El conjunt dirigit per Garcia Pimienta signa una gran victòria èpica davant el Llagostera i aprofita les derrotes del Sabadell i el Castelló per situar-se segon amb 49 punts

Jornada rodona per al Barça B. El conjunt de Garcia Pimienta va assolir un gran triomf davant el Llagostera a l’Estadi Johan Cruyff (3-2). Va ser una victòria èpica, d’orgull i amb molt de mèrit, després de remuntar un 1-2 en els últims 10 minuts del partit. L’eufòria es va desfermar al Johan Cruyff, que va presentar la cinquena millor entrada de la temporada amb 3.039 espectadors, amb el gol del juvenil Ilaix Moriba a quatre minuts per arribar al 90. Un triomf que sumat a les derrotes del Sabadell al camp de l’Espanyol B (4-2) i del Castelló davant el Prat a casa (1-3) fa que els blaugranes se situïn segons amb 49 punts, igualats amb els arlequinats i a un punt del Castelló, que en té 50.

Desena jornada consecutiva en posicions de Play-off

Des de la victòria davant el Badalona el filial blaugrana s’ha instaurat en la zona de Play-off i no n’ha sortit. Deu jornades consecutives entre els quatre primers han permès al conjunt de Garcia Pimienta ser un conjunt sòlid, actualment, segon. I és que en aquest 2020 el Barça B ha sumat sis victòries, dos empats i dues derrotes, o el que és el mateix: 20 punts de 30 possibles.

Pitxitxi Monchu

El capità del filial està fent una temporada enorme. Titular indiscutible en la medul·lar, Monchu no només aporta explosivitat i control sinó que també s’ha destapat com a golejador. I de quina manera: vuit dianes el situen com el pitxitxi de l’equip. Vuit dianes que han servit als blaugranes per sumar punts molt importants. Álex Collado i Saverio el segueixen amb cinc dianes.

mini_2020-03-0(_FCBBvsLLAGOSTERA_17

La irrupció dels juvenils

Amb la falta d’efectius per lesions i per les necessitats del primer equip Garcia Pimienta ha confiant en els joves del Juvenil A dirigit per Franc Artiga per afrontar els partits del Barça B i aquests han respost a la perfecció. Ilaix Moriba es va estrenar com a golejador aquest diumenge davant el Llagostera marcant el gol que certificava la remuntada (3-2).  Konrad va donar la victòria al filial blaugrana davant el Prat (1-2) amb un gol ‘in-extremis’ al minut 92 i Gerard també va veure porteria el dia del seu debut davant el Vila-real B al Johan Cruyff. A més, Nils Mortimer, Antonio Jesús i Mika també han aportat el seu granet de sorra.

mini_2020-03-0(_FCBBvsLLAGOSTERA_67

El calendari fins al final

Quatre partits a casa i sis a domicili és el que queda per finalitzar la Lliga regular. L’objectiu: aconseguir plaça per obtenir el bitllet per la promoció d’ascens i perquè no somiar amb la primera plaça. La victòria davant el Llagostera ha estat un impuls gegant per a l’equip, però encara resta molt campionat per endavant en una categoria complicadíssima i amb una classificació d’allò més igualada. I és que els blaugranes han de visitar Sabadell, Andorra, Cornellà, Castelló, La Nucía i Espanyol B, mentre que al Johan Cruyff rebran a l’Ebro, el Lleida, el València Mestalla i l’Olot. Deu finals en la lluita pel somni de l’ascens a la Segona Divisió A.