Barça B - Hèrcules: La jerarquia culer no porta el triomf (0-0)

La pilota i les ocasions han estat propietat blaugrana en un matx en què els alacantins han concentrat les tasques defensives

El 0-0 inicial es manté intacte. El Barça B, tot i apoderar-se del control i de les ocasions del partit de la jornada 26 de la Segona Divisió B només ha pogut sumar un punt. Davant un elenc concentrat a defensar, ni Collado, ni Rey Manaj, ni Araujo han pogut moure la xarxa del Johan Cruyff. D'aquesta manera, els de Garcia Pimienta sumen 45 punts, que, de moment, els situen segons a la taula.

La possessió és culer...

Des de l'inici la pilota s'ha pintat de color blaugrana. Un control de la possessió, i de les ocasions, que ha sotmès l'Hèrcules, propietari de les tasques defensives del matx. En conseqüència, el gol barcelonista era qüestió de temps. Un lapse fins a la glòria, però, que no ha comparegut. Collado, amb tres xuts als 45 primers minuts, ha estat el futbolista que més ha rondat el gol buscat.

Aquest eclipsi parcial de les estadístiques ofensives no ha impedit el focus sobre Iñaki Peña. El 25 ha hagut d'intervenir en accions d'estratègia alacantina. Ha estat l'única manera que l'Hèrcules s'apropés al marc culer. Instal·lat en la tranquil·litat durant els 90 minuts d'aquest partit de propietat local.

... però no arriba el gol

Amb l'aire del descans, el guió del partit no ha sofert cap gir. Saverio i Araujo han estat els encarregats de materialitzar en perill la superioritat del Barça B. Un elenc que fixa el joc a través de la pilota.

Amb la pressió del pas dels minuts i l'afany de retrobar-se amb el triomf a l'Estadi Johan Cruyff, els de Garcia Pimienta han encarat l'ocàs. I la persistència blaugrana s'ha sostingut. Amb l'activitat atacant escassa a l'altre costat, el Barça ha acumulat mèrit rere mèrit per endur-se els tres punts. Però els dígits de l'electrònic no s'han trencat tal com ha anunciat la jerarquia barcelonista. Ni dues rematades de cap, una de Rey Manaj i una altra d'Araujo, als últims sospirs.

En conseqüència, l'empat final s'ha materialitzat. Un punt que deixa els de Garcia Pimienta en la segona posició del grup III de la Segona Divisió B. Ara el calendari indica el desplaçament al camp de l'Oriola (diumenge 1 de març, 17 h).

FITXA DEL PARTIT

Barça, 0
Hèrcules, 0

Barça: Iñaki Peña, Morer, Araujo, Chumi, Guillem Jaime, Jandro (Reis, min 74), Monchu, Riqui Puig, Collado, Kike Saverio i Rey Manaj
Hèrcules: Falcón, Felipe (Moha, min 47), Perone, Pablo Íñiguez, Nani, Yeray, Pedro Torres, Jesús Alfaro, Raúl Ruiz, Jona (Vergos, min 62) i Benja (De Lerma, min 90)

Àrbitre: Moreno Muñoz. Ha amonestat amb targeta groga els locals Dani Morer (min 17), Riqui Puig (min 36) i Jandro (min 62) i els visitants Perone (min 56), Yeray (min 71) i Moha (min 74)