[PRÈVIA] Barça B – Vila-real B: Duel de filials al fortí del Johan

[PRÈVIA] Barça B – Vila-real B: Duel de filials al fortí del Johan

18 hores (Barça TV): Els dos conjunts s’enfronten en un duel que s’espera atractiu i igualat després que arribin a la cita havent guanyat quatre dels últims cinc partits

Partidàs el que s’espera aquest diumenge a l’Estadi Johan Cruyff (18 hores, Barça TV). Barça B i Vila-real B arriben al duel en un bon estat de forma. Així ho indiquen les xifres. I és que tots dos equips han guanyat quatre dels últims cinc partits. El Vila-real B se situa actualment en la cinquena posició i intentarà assolir posicions de play-off, però no ho tindrà gens fàcil, perquè el conjunt de Garcia Pimienta ha fet de l’Estadi Johan Cruyff un autèntic fortí després d’aconseguir vuit victòries i quatre empats en els 12 partits disputats fins ara a casa. Unes xifres espectaculars que voldran seguir per mantenir la segona plaça.

Per a aquest partit, Garcia Pimienta tornarà a disposar de nombroses baixes i ha de completar la convocatòria amb jugadors del Juvenil A. Ferran Sarsanedas i Hiroki Abe –serà operat el proper dimarts a Finlàndia– són baixa per lesió, Rey Manaj per sanció, mentre que Iñaki Peña, R. Araujo, Riqui Puig i Ansu Fati han entrat en la convocatòria del primer equip per disputar el Betis-Barça.

Alta mèdica de Cuenca i convocatòria

Amb qui sí que podrà comptar Garcia Pimienta és amb Jorge Cuenca que ha rebut l’alta mèdica després de recuperar-se de la lesió que l’ha tingut gairebé tres mesos de baixa.

mini_DSC_5531_1

Amb tot, el tècnic blaugrana ha convocat per a aquest partit els 18 jugadors següents: Sergi Puig, Carevic, Morer, J. Cuenca, O. Mingueza, Guillem, Álex Collado, Monchu, Saverio, Jandro, Akieme, Reis, Chumi i els juvenils Antonio Jesús, Konrad, Nils, Mika i Gerard. En el partit de la primera volta els blaugranes van superar els groguets per 0-1 gràcies a un gran gol de Monchu de falta en un duel igualat.

Les valoracions de Garcia Pimienta

“El Vila-real B és un dels millors equips de la categoria, que, a més, té jugadors experimentats i que està molt ben compensat”. “S’han reforçat bé durant el mercat d’hivern i serà un rival duríssim i molt exigent, semblant al de la primera volta”, ha alertat un Garcia Pimienta que també ha elogiat els juvenils que estan entrant últimament en la dinàmica del Barça B: “Les necessitats de l’equip són aquestes. Per exemple, Ilaix va jugar un partidàs davant el Prat i qui jugui diumenge segur que també ho farà bé. El Juvenil A està fent una gran temporada i estic molt content amb els jugadors que venen per sota”, ha sentenciat el tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut