Santiago Ramos Mingo s’incorpora al Barça B

Santiago Ramos Mingo s’incorpora al Barça B

El defensa central argentí de 18 anys ha arribat lliure al club blaugrana, ha signat per tres temporades més dues opcionals i la seva clàusula de rescissió serà de 60 milions d'euros mentre estigui al Barça B i de 100 milions si puja al primer equip

El FC Barcelona ha incorporat al defensa Santiago Ramos Mingo al Barça B. El central argentí de 18 anys ha arribat lliure al club blaugrana procedent del Boca Juniors. El jugador ha signat per tres temporades més dues opcionals i la seva clàusula de rescissió serà de 60 milions d'euros mentre estigui en dinàmica de Barça B i de 100 milions si puja al primer equip.

El jugador ja ha passat les pertinents proves mèdiques i aquest dimarts ha estat presentat a l'Estadi Johan Cruyff amb presència del directiu responsable de Barça B, Silvio Elias, i del secretari tècnic de Barça B, Jose Mari Bakero.

mini_2020-02-04_PRESENTACIOFITXATGEFCBB_05

Les seves característiques

Nascut a Còrdova (21 de novembre de 2001, Argentina) i sorgit de les categories inferiors de l’Atalaya, Santiago Mingo Ramos va fer el salt al futbol argentí fitxant per Boca Juniors el 2015. Malgrat la seva joventut és un central esquerrà amb molt de caràcter, ordenat posicionalment i amb un bon joc aeri. Capaç de desenvolupar-se en qualsevol de les dues posicions de l'eix de la defensa, Mingo Ramos ha jugat en l'equip de reserves de Boca Juniors en l'última temporada i ha jugat dos partits amistosos amb el primer equip i ha estat convocat a la Copa Libertadores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut