Cap de setmana rodó a la Masia

Cap de setmana rodó a la Masia

El doblet d’Ansu Fati, el debut golejador de Konrad amb el Barça B i la primera titularitat amb el filial d’Ilaix Moriba han estat alguns dels protagonistes

La Masia ha estat la gran protagonista del cap de setmana. Una jornada en què el Futbol Formatiu ha mostrat el seu talent més que mai. I és que, a causa de les baixes al primer equip, Quique Setién va haver de convocar fins a quatre jugadors del Barça B: Ansu Fati – amb dinàmica de primer equip des de principi de temporada-, Iñaki Peña, Riqui Puig i Collado. Un fet que va obligar el tècnic del filial blaugrana, Garcia Pimienta, a convocar jugadors del Juvenil A de Franc Artiga, que a la vegada va haver de convocar cinc jugadors del Juvenil B d’Òscar López, el qual també va convocar tres jugadors del Cadet A. Una cadena que ha servit per demostrar el gran nivell de La Masia.

Tots ells van respondre a la perfecció amb grans actuacions i van mostrar que el talent és més viu que mai.

Doblet d’Ansu Fati

Ansu Fati no para de trencar rècords amb el primer equip i contra el Llevant es va convertir en el jugador més jove en fer un doblet en tota la història de la Lliga. Ho va fer amb 17 anys i 94 dies. El davanter blaugrana ja acumula cinc gols amb el primer equip i ha trencat tots els registres:

-Jugador més jove a debutar a la Lliga i a la Champions amb el Barça
-Golejador més jove en la història de la Lliga amb el Barça
-Golejador més jove en la història de la Champions
-Golejador més jove a marcar un doblet en la història de la Lliga
-Jugador més precoç a marcar i assistir a la Lliga en un mateix partit

Primera titularitat d’Ilaix Moriba amb el Barça B

Juvenil de primer any, Ilaix Moriba està destacant aquesta temporada amb el Juvenil A de Franc Artiga a la Divisió d’Honor i les seves grans actuacions l’han portat a debutar aquesta temporada amb el Barça B de Garcia Pimienta. Tant és així, que després dels seus partits amb l’Ejea, el Cornellà, el Lleida, el Nàstic i l’Ejea al Johan Cruyff, aquest diumenge va estrenar-se com a titular disputant 78 minuts a un grandíssim nivell. I és que Pimienta li va donar l’oportunitat tenint en compte les nombroses baixes que patia el filial.

mini_2020-02-02_PRATvsFCBB_06

Estrena golejadora de Konrad amb el Barça B

El davanter nord-americà que ja va estrenar-se amb el Barça B el curs passat, enguany ja va debutar també com a titular en el partit davant la Nucia a l’Estadi Johan Cruyff, mentre que aquest diumenge va aprofitar els 10 minuts que restaven de partit per marcar un autèntic golàs que va donar els tres punts al filial blaugrana davant el Prat (1-2).

Cinc jugadors del Juvenil B donen la talla amb el Juvenil A

Franc Artiga també es va veure obligat a completar l’alineació i convocatòria amb jugadors del Juvenil B per disputar el partit davant el Juvenil A del Gimnàstic de Tarragona. Alegre, Gallego, Diego, Zacarías i Brian Peña van rendir a un gran nivell per superar un partit davant un rival complicat (1-0). Uns jugadors que la jornada anterior ja van haver de superar el Juvenil B del Nàstic. Un fet que encara dona més valor al triomf.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut