El Prat - Barça B: Tornen a sumar els tres punts a domicili (1-2)

El Prat - Barça B: Tornen a sumar els tres punts a domicili (1-2)

Els blaugranes sumen el tercer triomf lluny de l'Estadi Johan Cruyff amb les estrenes golejadores de Rei Manaj i Konrad de la Fuente

Triomf de prestigi. El Barça B s'ha endut els tres punts del Municipal Sagnier, després de vèncer el Prat per 1-2, gràcies als gols de Rei Manaj i Konrad de la Fuente. Tots dos han vist porta per primera vegada amb el Barça B. Els de Garcia Pimienta han sumat un nou triomf a domicili: el tercer, un fet que no succeïa des de la jornada cinc de Lliga, contra el Vila-real B (0-1). Amb aquesta victòria, els blaugranes tanquen la 23a jornada en segona posició amb 41 punts, a només tres del Sabadell, que és líder.

Sense Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado i Ansu Fati, convocats amb el primer equip, ni el sancionat Monchu, el filial blaugrana ha hagut de completar la convocatòria amb fins a cinc jugadors del Juvenil A: Ilaix Moriba, que ha gaudit de la seva primera titularitat amb el Barça B; Antonio, Konrad, Nils i Mika. Tot i l'equip de circumstàncies, la Masia ha demostrat que continua bategant amb força i la segona línia ha estat a l'altura de les circumstàncies.

Rei Manaj: una de freda i una de calenta

Malgrat l'inici fulgurant del Prat, amb dues bones ocasions de Raillo i una rematada de cap al travesser d'Arjona, els blaugranes han sabut capgirar la dinàmica del partit forçant un penal per mans d'Hector a la mitja hora de partit. La nova incorporació del filial, Rei Manaj, ha enganyat Melgrati amb el seu llançament des dels onze metres i s'ha estrenat com a golejador blaugrana. L'albanès, però, ha hagut de marxar al túnel de vestidors just abans de finalitzar el primer temps per haver vist dues targetes grogues.

El Prat situa l'empat...

Els locals han imposat la seva llei a la represa. El Barça B, amb un jugador menys, ha sabut patir de valent i ha resistit en el marcador. Jandro ha provat sort amb un llançament de falta directa, però la pilota ha marxat fregant la fusta. Quan faltaven poc més de deu minuts per al final, el Prat ha situat l'empat en el marcador amb un golàs de Raillo, rematant acrobàticament de primeres una centrada des de la banda dreta. A més, Hiroki ha hagut de marxar del terreny de joc al cap de pocs minuts d'entrar en substitució de Saverio per una lesió als isquiotibials de la cama de la cama dreta.

... però els blaugranes vencen 'in extremis'

No diguis blat fins que no sigui al sac i ben lligat. Quan tots donaven l'empat per bo, ha aparegut Konrad de la Fuente. Ja en el temps afegit, el nord-americà ha arrencat una conducció en solitari, ha arribat a l'àrea rival i, amb un xut creuat i una definició magistral, ha batut Melgrati per segellar l'1-2 definitiu. El jugador del Juvenil A s'ha estrenat com a golejador amb el Barça B i ha certificat l'onzè triomf de l'equip a la competició que li permet continuar somiant en gran. El pròxim partit dels de Garcia Pimienta serà a l'Estadi Johan Cruyff, on rebran el Vila-real B, diumenge 9 de febrer (18.00 hores).

LA FITXA

El Prat, 1
Barça B, 2

El Prat: Melgrati, Ricarte (Pachón, min 65), Cárdenas, Héctor, Putxi, Toni, Pla (Padilla, min 58), Raillo, Arjona (Acedo, min 71), Guzmán, Salva.
Barça B: Carevic, Morer, Guillem, Saverio (Hiroki, min 68; Konrad, min 81), R. Araujo, Jandro, Akieme, Reis, Chumi, R. Manaj, Ilaix Moriba (O. Mingueza. min 79).
Gols: 0-1, R. Manaj p. (min 27); 1-1, Raillo (min 77); 1-2, Konrad de la Fuente (min 92).
Àrbitre: Miguel Ferrol Muñiz. Ha amonestat amb targeta grogra el local Cárdenas i ha expulsat el blaugrana R. Manaj per doble targeta groga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut