Barça B- La Nucía: Premi al bon joc (3-1)

Barça B- La Nucía: Premi al bon joc (3-1)

El doblet d'Hiroki Abe i el gol d'Álex Collado certifiquen el desè partit consecutiu del filial blaugrana sumant a la Lliga

El Barça B ha sumat el setè triomf de la temporada després de superar La Nucía per 3-1. Els visitants han obert la llauna amb un gol de Monreal, però el filial blaugrana ha capgirat el marcador amb un excel·lent doblet d'Hiroki Abe i una diana d'Álex Collado. D'aquesta manera, els de Garcia Pimienta sumen deu jornades consecutives sumant (quatre victòries i sis empats), fet que els permet finalitzar la 17a jornada en cinquena posició amb 29 punts, a només un dels play off d'ascens i a tres del Sabadell, que és el líder. 

El guió del partit ha estat semblant al dels anteriors duels del filial blaugrana. El Barça B ha portat la iniciativa durant tot el partit, però el gol s'ha resistit en més d'una ocasió. Les primeres oportunitats han arribat de les botes de Monchu, que ho ha provat amb un xut des de la frontal, de falta directa i de cap, just abans que Konrad de la Fuente estavellés la pilota al pal. En l'acció posterior, La Nucía ha vist porta en l'única aproximació de perill a l'àrea en tot el primer temps: Monreal ha obert la llauna en una acció embullada a l'interior de l'àrea després de servir un córner. Dos minuts més tard, s'ha fet justícia amb el gol d'Hiroki, ajustant la pilota a la base de la fusta amb un xut ras des de la frontal.

Hiroki signa el seu primer doblet i Collado sentencia el partit

El monopoli dels de Garcia Pimienta s'ha mantingut a la represa i han recollit els seus fruit de seguida. Hiroki ha trencat l'empat amb una canonada des de la frontal, teledirigida a l'escaire dreta del porter visitant. El japonès continua en estat de gràcia de cara a porta i ja suma quatre gols aquesta temporada. Pocs minuts després, Álex Collado ha aprofitat d'allò més bé una errada defensiva per entrar a l'àrea rival i, amb un xut ras i creuat, ha aconseguit superar Óscar Fornés per situar el 3-1 a l'Estadi Johan Cruyff. Els visitants han aconseguit crear més ocasions que en el primer temps, però les bones intervencions d'Iñaki Peña han evitat que La Nucía retallés distàncies al marcador. Amb tot, el 3-1 ha acabat regnant al marcador i el Barça B encara no coneix la derrota a l'Estadi Johan Cruyff: en nou partits disputats, han sumat cinc victòries i quatre derrotes. En la propera jornada, els blaugranes visitaran el camp de l'Olot, que ocupa l'onzena posició amb 22 punts, el diumenge 22 (17:00 hores).

Fitxa del partit:

Barça B, 3

La Nucía, 1

Barça B: Iñaki Peña, O. Mingueza, Guillem (Abel Ruiz, min 87), Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Hiroki, R. Araujo, Jandro (Reis, min 74), Akieme, Konrad (Morer, min 70).
La Nucía: Óscar Fornés, Ortiz, Neftali, Julen, Hermosa, Juanan (Juanjo, min 80), Fran Moreno, Morgado, Sergi (Cabezas, min 55), Agüero, Titi (Fofo, min 50).
Gols: 0-1, Monreal (min 35); 1-1, Hiroki (min 37); 2-1, Hiroki (min 54)
Àrbitre: Baiges Dones. Targeta groga als blaugranes Morer, Riqui Puig i als visitants Monreal, Ortiz, Hermosa, Cabezas.
Assistència: 2.034 espectadors a l'Estadi Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut