València Mestalla-Barça B: Repartiment de punts sense gols (0-0)

Els de Garcia Pimienta empaten sense gols en un duel en què els culers han gaudit de les millors ocasions de perill

Empat sense gols. El Barça B no ha pogut sumar els tres punts en la seva visita al València Mestalla (0-0). I es que els de Garcia Pimienta han disposat de les millors ocasions de perill, si bé el Barça B no ha pogut perforar la porteria valencianista tot i arribar a topar amb el pal i el porter local Emilio.

Domini blaugrana sense gol

El Barça B ha dominat els primers minuts de joc, tot i que la primera arribada ha estat local. El xut de Jordi Sánchez no ha suposat cap problema per als barcelonistes. La millor ocasió dels blaugrana arribaria al minut 18 amb un xut de Monchu que acabaria rebotant al pal de la porteria valencianista.

El Barça B generava ocasions de perill, com el xut centrat de Guillem que ha aturat el porter Emilio. Just abans del descans els culers han completat una gran jugada entre Collado i Monchu que ha topat novament amb una bona estirada del porter valencianista.

Sense fortuna de cara a porteria

L’inici de la segona meitat ha estat marcat per un possible penal a favor del Barça B no assenyalat per part de l’àrbitre. Els de Garcia Pimienta, però, no s’han rendit i han seguit buscant el gol amb insistència. Morer i Collado han completat una bona jugada a vint minuts pel final, però el xut ha sortit desviat.

La darrera ocasió de perill blaugrana ha estat una gran acció de Saverio i Akieme amb posterior passada cap a Reis, però el seu xut ha sortit fora per molt poc. Així doncs, un punt que deixa el Barça B a prop de la zona de play-off amb 26 punts.

València Mestalla, 0
Barça B, 0

València Mestalla: Bernad, Ferris (David Castro, min 33), Jiménez, Hugo, Guerrero, Adri, Carlos Pérez (Koba Lein, min 65), Alfred, Moreno i Jordi Sánchez (Carlos González, min 74).

Barça B: I. Peña, Guillem (Morer, min 61), Mingueza, Chumi, Akieme, Jandro (Reis, min 76), Monchu, Riqui Puig, Collado, Abel Ruiz (Saverio, min 81) i Horoki.

Àrbitre: Martinez Montalban. Ha amonestat amb targeta groga els blaugrana Guillem Jaime i Collado.