Lleida - Barça B (prèvia): Una sortida molt complicada

Lleida - Barça B (prèvia): Una sortida molt complicada

19.30 hores: El filial blaugrana, cinquè classificat, afronta un dels partits més difícils de la temporada a camp contrari marcat per les baixes

El Barça B, cinquè classificat, afronta aquesta tarda un dels desplaçaments més difícils de la temporada davant d’un Lleida, segon classificat, que al Camp d’Esports ha sumat 13 dels 18 punts possibles (72,2%) després de guanyar l’Espanyol B (2-1), el Nàstic (1-0), el Prat (2-0) i l'Orihuela (4-0), empatar amb l’Atlètic Llevant (0-0) i perdre a la segona jornada amb La Nucia (0-2). El filial blaugrana arriba a Lleida després d’encadenar sis partits sense conèixer la derrota (dues victòries i quatre empats), però ho fa marcat per les vuit baixes que té per lesió, sanció i convocatòria del primer equip. El partit, que es juga a les 19.30 hores, no és podrà seguir per cap televisió per decisió del Lleida.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà comptar per a aquest matx ni amb els lesionats Carevic, Jorge Cuenca i Sarsanedas, ni amb el sancionat Riqui Puig ni amb els quatre jugadors que s’han desplaçat fins a Leganés amb el primer equip: Morer, R. Araujo, Ansu i Carles Pérez. L’entrenador blaugrana ha convocat 18 jugadors per al partit d’aquesta tarda: Sergi Puig, Iñaki Peña, O. Mingueza, Guillem, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki, Jandro, Marqués, Akieme, Reis, Chumi, Van Beijnen i els juvenils Antonio Jesús, Ilaix Moriba i Mika. El Barça B va guanyar per 1-2 el Lleida la temporada passada al Camp d’Esports amb gols de Xemi, en pròpia porta, i Carles Pérez.

“El Lleida és un rival complicadíssim, de molt nivell. Són segons, estan per sobre nostre a la classificació, i saben molt bé el que fan. És un equip en ratxa que sap jugar la pilota i és intens en la recuperació. És un rival molt difícil, però nosaltres buscarem la victòria amb el nostre estil en un escenari de Primera Divisió com és el Camp d’Esports”, ha explicat el tècnic Garcia Pimienta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut