Ebro - Barça B (prèvia): A continuar amb la bona dinàmica de resultats

Ebro - Barça B (prèvia): A continuar amb la bona dinàmica de resultats

12.00 h, Barça TV: El filial blaugrana, sisè classificat, busca aquest matí una victòria que li permeti ampliar la ratxa de quatre partits consecutius sumant i el torni a situar en zona de play-off

El Barça B vol ampliar la seva dinàmica positiva. El filial blaugrana porta quatre jornades consecutives sumant, després de les victòries contra l'Orihuela (3-0) i el Sabadell (1-0) i els empats contra el Llagostera (1-1) i l’Andorra (0-0), i aquest matí no només vol continuar amb la bona ratxa de resultats sinó que busca una victòria que el torni a situar en zona de play-off. Davant seu tindrà un rival, l’Ebro, que al seu nou camp, l’Estadi José Sancho de Saragossa, ha guanyat l’Atlètic Llevant (3-1) i l’Orihuela (2-0), ha empatat contra l’Espanyol B (1-1) i el Prat (1-1) i ha perdut amb el Nàstic (0-2). L’Ebro és dotzè a la classificació i ve de perdre la jornada passada per 2-1 al camp del Llagostera. El partit es podrà seguir per televisió a Barça TV i per streaming a www.fcbarcelona.cat.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà comptar per a aquest partit ni amb el lesionat Carevic, ni amb Carles Pérez i Ansu, amb el primer equip, ni amb Monchu, sancionat per acumulació d’amonestacions. L’entrenador blaugrana ha convocat 18 jugadors per al partit d’aquest matí: Iñaki Peña, Sergi Puig, Morer, O. Mingueza, J. Cuenca, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki, Sarsanedas, R. Araujo, Jandro, Marqués, Akieme, Chumi i Reis. El Barça B va guanyar per 0-1 l’Ebro la temporada passada 2018/19 amb un gol d’un dels grans absents d’avui: Monchu.

“Estem en una bona dinàmica de joc i de resultats i ara ens toca un rival difícil, típic de la Segona B, que ens posarà les coses molt difícils. Haurem de treballar molt el partit si el volem guanyar, però som conscients de la importància d’aquests tres punts”, ha comentat el tècnic Garcia Pimienta, a qui el preocupa el fort vent que bufarà aquest matí a Saragossa a l’hora del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut