Barça B - Sabadell: Victòria prestigiosa (1-0)

Barça B - Sabadell: Victòria prestigiosa (1-0)

El gol de Monchu atorga als blaugranes els tres punts que els situa en les places de play-off d'ascens

El Barça B ha sumat els tres punts gràcies a la victòria aconseguida contra el Sabadell per 1-0. El gol de Monchu en el primer temps atorga als blaugranes la cinquena victòria de la temporada i els situa en les places de play-off d'ascens. El filial blaugrana fa de l'Estadi Johan Cruyff un fortí: en cinc partits, encara no coneix la derrota (tres victòries i dos empats).

Conscients de la dificultat de superar un rival com el Sabadell, els de Garcia Pimienta han fet un plantejament molt seriós per aconseguir uns tres punts molt valuosos. Álex Collado ha donat el primer avís a la porteria de Mackay amb un xut col·locat des de l'interior de l'àrea. El porter arlequinat, amb una gran aturada amb una sola mà, ha evitat que s'obrís la llauna en els primers compassos de partit. Pocs minuts després ha arribat l'1-0, gràcies a una gran jugada de Saverio, que ha fet l'assistència a Monchu fent la diagonal. El capità del filial, amb un control orientat molt delicat, s'ha fet una autopassada, deixant enrere la seva marca i no ha perdonat en l'un contra un amb una bona definició. El mateix Monchu ha pogut anotar el segon, però el seu xut de falta directa ha marxat fregant l'escaire esquerre.

Saben aguantar el resultat

El Sabadell ha collat en la represa i ha gaudit dels millors minuts del partit. La contundència defensiva del Barça B ha evitat que aquest domini amb la pilota es convertís en ocasions de perill. Els blaugranes, però, també han fet mèrits per ampliar les distàncies en el marcador. La més clara ha estat de Kike Saverio que, fent la diagonal des de la banda esquerra, ha enviat un xut potent al travesser. En la primera pilota que ha tocat Hiroki Abe, que ha substituït Saverio en el segon temps, ha gaudit d'una ocasió claríssima. El japonès ha rematat de primeres una centrada de Morer des de la dreta i el seu xut potent l'ha aturat Mackay.

El Barça B ha creat moltes oportunitats, però ha tingut dificultats per materialitzar les jugades ofensives i el partit ha estat obert fins a l'últim segon. Abel Ruiz també ha pogut marcar el segon amb un xut creuat, però Mackay ha salvat, novament, el seu equip. El Sabadell ha tingut dues clares ocasions en el temps afegit, però Iñaki Peña, desaparegut durant tot el partit, ha salvat el seu equip amb dues intervencions molt meritòries. Amb tot, el Barça B ha sumat una victòria de molt mèrit contra un rival directe en la lluita per l'ascens a Segona Divisió. D'aquesta manera, els de Garcia Pimienta pugen fins a la quarta posició, tancant les places de play-off d'ascens, amb 18 punts, a tres del Líder: el Lleida. En la propera jornada rebran  l'Andorra, que és tercer, amb un punt més que el filial blaugrana.

Fitxa del partit:

Barça B, 1

Sabadell, 0

Barça B: Iñaki Peña, Morer, Mingueza, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu (Cuenca, min 87), Abel Ruiz, Saverio (Hiroki Abe, min 75), Araujo, Jandro (Sarsanedas, min 84) i Akieme.
Sabadell: Ian Mackay, Josu, Aleix Coch, Ángel (Egdar, min 75), Adri Cuevas, Néstor Querol, Óscar Rubio (Pascual, min 68), Boniquet, Capó, Grego i Aarón Rey (Manu Lanzarote, min 60).
Gols: 1-0, Monchu (min 24).
Àrbitre: Pardeiro Puente ha amonestat el blaugrana Morer i els visitants Ángel Martínez, Aleix Coch, Grego i Néstor.
Assistència: 4.092 espectadors a l'Estadi Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut