Llagostera - Barça B (prèvia): Volen mirar cap amunt

Llagostera - Barça B (prèvia): Volen mirar cap amunt

17.30 h, Barça TV / Esport3: El filial blaugrana, sisè classificat, busca aquesta tarda una victòria que el consolidi a la part alta de la classificació

El Barça B vol mirar cap amunt. I l’equip de Garcia Pimienta, sisè classificat, sap que per fer-ho, per consolidar-se a la part alta de la classificació, necessita obtenir un bon resultat aquesta tarda al sempre difícil camp del Llagostera. El filial va reaccionar a la contundent derrota a Alacant (4-1) amb una victòria amb molt bon joc contra l’Orihuela (3-0), però ara toca ratificar aquest bon moment amb un triomf contra un rival que ocupa la setena posició, amb un punt menys que el Barça B, però que a casa només ha sumat 4 punts dels 12 possibles després de guanyar l’Hèrcules (2-1), empatar amb l’Ejea (2-2) i perdre contra el Vila-real B (0-3) i el Sabadell (0-1). El partit es podrà seguir per televisió a Barça TV i Esport3.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà comptar ni amb el porter Carevic, lesionat, ni amb Araujo, sancionat, ni amb Carles Pérez i Ansu, amb el primer equip. L’entrenador blaugrana ha convocat 19 jugadors per al partit d’aquesta tarda: Iñaki Peña, Sergi Puig, Morer, O. Mingueza, J. Cuenca, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki, Sarsanedas, Jandro, Marqués, Akieme, Reis, Chumi i Van Beijnen. El Barça B va guanyar per 2-0 al camp del Llagostera, amb gols de Carbonell i Cardona, en el darrer precedent entre els dos equips disputat la temporada 2016/17.

“Serà un partit de molta dificultat. El Llagostera és un equip dels més forts de la categoria, ja ho ha demostrat en aquest inici de temporada. Serà un partit molt intens, perquè ells tenen jugadors amb molta experiència a la categoria. Serà un partit que marcarà el nivell competitiu dels nostres jugadors”, ha explicat Garcia Pimienta, que recupera per a aquest partit els internacionals Jorge Cuenca i Reis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut