Barça B - Atlètic Llevant: Primera victòria a l'Estadi Johan Cruyff (2-0)

Barça B - Atlètic Llevant: Primera victòria a l'Estadi Johan Cruyff (2-0)

Abel Ruiz i Àlex Collado, amb una autèntica obra mestra, permeten els blaugrana aconseguir els tres punts.

A la tercera va la vençuda. Després d'empatar a dos contra el Nàstic de Tarragona i el Prat, el Barça B ha sumat la primera victòria a l'Estadi Johan Cruyff. Abel Ruiz i Àlex Collado, amb un autèntic golàs, han atorgat als de Garcia Pimienta tres punts de molt valor contra l'Atlètic Llevant. D'aquesta manera, els blaugranes sumen 11 punts i s'apropen a les posicions de play-off.

Abans de complir el primer minut de partit, Kike Saverio ha donat el primer avís a la porteria rival amb un xut creuat que ha marxat fregant la fusta. El ritme baix de partit durant el primer temps ha evitat que hi haguessin ocasions de perill a totes dues porteries. Així i tot, Akieme ha pogut obrir la llauna amb un xut de falta directa enverinat, però l'ha aturat Cárdenas.

Abel Ruiz i Àlex Collado donen els tres punts en el tram final

El descans ha beneficiat els visitants i han tingut moltes ocasions per perforar la porteria blaugrana. Iñaki Peña, però, ha evitat la desfeta i ha signat un autèntic partidàs. Primer amb una grandíssima aturada a un xut de primeres d'Ontiveros al segon pal i després a un xut llunyà de Joan. El Barça ha reaccionat en el últims instants amb ocasions de Monchu, Riqui Puig i Saverio. Però l'autor del primer gol del partit ha sigut Abel Ruiz. El davanter centre ha aprofitat l'errada de la seva marca i no ha perdonat en l'un contra un davant Cárdenas, després d'una brillant assistència de Morer des de la banda dreta. Les coses bones es fan esperar i Àlex Collado ha regalat una autèntica obra mestra a la videoteca blaugrana al minut 90. El de Sabadell ha finalitzat d'esperó davant el porter una brillant acció individual arrencant per banda dreta amb sotana inclosa. D'aquesta manera, els blaugranes sumen la primera victòria a l'Estadi Johan Cruyff en el 50è partit de Garcia Pimienta com a entrenador del Barça B.

Fitxa del partit:

Barça B, 2
Atlètic Llevant, 0

Barça B: Iñaki Peña, Morer, Cuenca, Riqui Puig, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki (Àlex Collado, min 61), R. Araujo, Akieme i Reis (Jandro, min 76).
Atlètic Llevant: Cárdenas, G. Pereira, Joan M., Arturo (Blesa, min 69), Nacho, J. Ontiveros, P. Martínez (Cantero, min 80), Rubén G., Sandoval (Ferni, min 61), Eliseo i J. Bernal.
Gols: 1-0, Abel Ruiz (min 70); 2-0, Àlex Collado (min 90).
Àrbitre: Vicente Moral ha amonestat amb targeta groga el visitant G. Pereira.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut