Barça B – Atlètic Llevant (prèvia): A buscar la primera victòria a l’Estadi Johan Cruyff

Barça B – Atlètic Llevant (prèvia): A buscar la primera victòria a l’Estadi Johan Cruyff

18.00 h, Barça TV / Esport3: El filial blaugrana busca confirmar aquesta tarda el seu bon moment de joc, després de guanyar al camp del líder, amb el primer triomf a casa de la temporada

La primera victòria al nou Estadi Johan Cruyff es resisteix. El Barça B ho va intentar contra el Nàstic i el Prat i els dos partits van finalitzar amb el mateix resultat: 2-2. El filial blaugrana, vuitè classificat,  té avui, per tant, la tercera oportunitat per aconseguir el primer triomf a casa davant d’un rival complicat, l’Atlètic Llevant, que, amb un partit menys, arriba situat en la tretzena posició després de perdre els dos primers partits de Lliga contra el Vila-real B (2-1) i el Sabadell (1-2) i ha guanyat els dos últims que ha disputat a casa contra l’Hèrcules (1-0) i el Llagostera (1-0). El partit, que es juga a les 18.00 hores, es podrà seguir per Barça TV i Esport3 i en streaming al web del FC Barcelona.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà comptar ni amb el porter Carevic, lesionat, ni amb Carles Pérez, que ahir va jugar amb el primer equip al camp del Getafe. L’entrenador blaugrana ha convocat 20 jugadors per al partit d’aquesta tarda: Iñaki Peña, Sergi Puig, Morer, J. Cuenca, Mingueza, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki, Sarsanedas, R. Araujo, Jandro, Marqués, Akieme, Reis, Chumi i Van Beijnen. El Barça B va guanyar per 3-2 l’Atlètic Llevant la temporada passada al Miniestadi, amb gols de Mujica, Carles Pérez i Merveil.

“Venim de fer una molt bona segona part a Vila-real que ens donarà ànims per afrontar el partit contra l’Atlètic Llevant. Serà un partit molt complicat contra un filial jove, però amb un perfil de bons jugadors que s’associen molt bé”, ha explicat Garcia Pimienta, conscient que l’equip necessita la primera victòria a l’Estadi Johan Cruyff per confirmar el seu bon moment de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut