Vila-real B - Barça B (prèvia): Visita complicada al camp del líder

Vila-real B - Barça B (prèvia): Visita complicada al camp del líder

17.00 h, Esport3: El filial blaugrana busca aquesta tarda un bon resultat en un dels escenaris més difícils del Grup III de la Segona Divisió B

El Barça B afronta aquesta tarda una de les visites més complicades del Grup III de la Segona Divisió B. El filial blaugrana, novè classificat amb 5 punts, juga al camp del líder, el Vila-real B, que ha sumat 12 punts després de les seves quatre victòries contra l’Atlètic Llevant (2-1), l'Hèrcules (1-2), l'Oriola (2-1) i el Llagostera (0-3). Iñaki Peña, que torna al filial després de la recuperació del porter del primer equip Neto, és la gran novetat d’un Barça B que només ha guanyat una vegada, la temporada 2010/11 per 2-3, amb gols de Jonathan Soriano, Ilie i Saúl, en les sis vegades que ha visitat la Ciutat Esportiva del Vila-real. El partit es podrà seguir en directe per Esport3.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà comptar ni amb el porter Carevic, lesionat, ni amb Carles Pérez i Ansu, convocats amb el primer equip per jugar avui contra el Granada. El tècnic blaugrana ha convocat 18 jugadors per al partit d’aquesta tarda: Iñaki Peña, Sergi Puig, Morer, J. Cuenca, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki, Sarsanedas, R. Araujo, Jandro, Marqués, Akieme, Reis i Chumi. El Barça B va caure per 2-1, tot i el golàs de Monchu, la  temporada passada a la Ciutat Esportiva del Vila-real.

“Espero un rival duríssim. És el líder, juga a casa seva i ha guanyat tots els partits que ha disputat de forma convincent. És un clar aspirant a estar entre els quatre primers com ja va fer la temporada passada. És veritat que nosaltres portem tres partits sense guanyar, però les sensacions que hem deixat són bones. Crec que és una molt bona pedra de toc per intentar fer un bon partit i reforçar totes les coses bones que fem amb una victòria”, ha explicat el tècnic Garcia Pimienta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut