Barça B – UE Llagostera: Empat en el darrer amistós de la pretemporada (1-1)

Un gol d’Hiroki Abe al minut dos de partit ha avançat als culers, que finalment han acabat empatant contra el conjunt gironí

El Barça B s’ha vist les cares aquest vespre amb el Llagostera a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Hiroki Abe ha donat avantatge als blaugranes obrint el marcador en el minut dos de partit però una contra i un gol d’Erik, jugador del Llagostera, en un remat dintre de l’àrea per l’escaire ha fet que s’igualés el marcador (1-1). Un marcador que, tot i la lluita d’ambos equips per emportar-se la victòria, s’ha mantingut igualat fins als darrers 90 minuts.

Gol inicial blaugrana

Garcia Pimienta ha alineat un 11 titular format per Sergi Puig, Morer, Araujo, Jorge Cuenca, Guillem, Monchu, Ansu, Riqui Puig, Abel Ruiz, Collado i Hiroki. Des del primer minut de joc ja s’han pogut veure bones triangulacions i aviat els blaugranes han obert el marcador amb un gol d’Hiroki Abe (1-0, minut 2). I és que el jugador ha estat constantment actiu i ha esdevingut un dels protagonistes del partit juntament amb Ansu i Riqui Puig, que també han estat molt presents al duel.

Així, la primera part ha estat marcada per les ofensives blaugranes, que han vingut la major part per la banda esquerra, i per la bona distribució del joc dels de García Pimienta. Malgrat això, al minut 15, el visitant Erik ha aprofitat un error per igualar el marcador (1-1).

Després de l’1-1, els blaugranes han continuat creant perill enfront la gran contundència de l’equip rival, que també ha tingut una ocasió clara, on una mà del porter blaugrana Sergi Puig ha evitat que es sumés un altre gol al marcador. A més, a les triangulacions i la bona distribució de l’esfèric s’ha sumat també una bona tasca defensiva dels blaugranes, que ha fet que els primers 45 minuts acabessin sense sumar un altre gol al marcador.

La segona part ha començat sense canvis a les files de tots dos equips. El conjunt gironí ha tornat molt més actiu, generant ocasions de perill i apropant-se molt més a l’àrea rival. Els de Garcia Pimienta, per la seva part, no han baixat la intensitat i s’ha pogut veure joc tant per la banda esquerra com per la dreta, així com també algunes rematades des de fora de l’àrea. Aviat, però, han arribat els primers canvis per a tots dos equips.  A les files blaugranes han entrat al terreny de joc en aquesta segona part Mingueza, Jandro, Sarsanedas, Chumi i Marqués.

Així, tot i que al minut 84 hi havia un partit completament diferent al que ha donat inici a l’amistós el fet és que el matx ha continuat molt igualat, amb ocasions clares tant per al Llagostera com per als de García Pimienta. Així doncs, la pressió i la lluita per aconseguir la victòria ha estat constant i, tot i que Mingueza ha tingut una ocasió clara en els darrers minuts, l’enfrontament ha acabat amb l’empat dels blaugranes contra el conjunt gironí.

El darrer amistós de la pretemporada

El partit del Barça B contra el Llagostera ha estat el darrer amistós de la pretemporada 2019/20.  Amb aquest empat, els de García Pimienta s’acomiaden d’aquesta pretemporada per donar la benvinguda al primer partit de Lliga, que serà el pròxim diumenge contra el Badalona (25 d’agost, 18 hores).