L’Escala - Barça B: Nova victòria per seguir amb la preparació (0-3)

El conjunt blaugrana ha aconseguit el segon triomf de la pretemporada amb gols de Mingueza, Kike Saverio i Vilarasa

Quart partit de la pretemporada i segona victòria del Barça B. El conjunt blaugrana continua la preparació per arribar de la millor manera a l'inici de Lliga (diumenge 25 d'agost, 18 hores a Badalona) i aquest dimecres ho ha fet amb un duel davant l'Escala, on els homes de Garcia Pimienta han guanyat amb contundència i claredat: 0-3 amb gols de Mingueza, Kike Saverio i Vilarasa.

El matx, disputat al Nou Municipal L’Escala, ha tingut un clar color barcelonista de principi a fi, i és que els culers han començat el duel fent-se ja amb el control de la pilota. El tècnic blaugrana ha sortit amb Sergi Puig, Morer, Mingueza, Comas, Miranda, Sarsanedas, Reis, O. Busquets, McGuane, Kike Saveiro i Marqués, i ha estat Mingueza l'encarregat d'inaugurar el marcador. El central ha rematat dintre de l’àrea un centre xut de Morer per anotar el primer del vespre (0-1, minut 10).

Just abans del descans, arribaria el segon gol culer: Kike Saverio (0-2, minut 44) ha aprofitat un rebuig del porter local per marcar de xut ras des de fora de l’àrea.  A la segona meitat, Garcia Pimienta ha mogut la banqueta i ha anat donant entrada a diversos jugadors: Carevic, Guillem, J. Cuenca, Jandro, Monchu, Collado, Lucas, Vilarasa, Peque i Santi Bueno. Però ha estat el lateral esquerre Vilarasa l'encarregat de tancar la golejada a falta de cinc minuts per al final amb un xut ras que ha signifcat el 0-3 definitiu (minut 85). Finalment, victòria del Barça B que continua sumant minuts i agafant sensacions de cara a la nova temporada.