El Barça B visita l’Estadi Johan Cruyff

El Barça B visita l’Estadi Johan Cruyff

Els joves jugadors del filial blaugrana han visitat aquest divendres la que serà la seva nova casa a partir del proper 27 d’agost

Aquest divendres, l’Estadi Johan Cruyff ha rebut una visita molt especial. Els joves jugadors del FC Barcelona B han visitat la que serà la seva nova casa en poc més de tres setmanes. A partir de la propera temporada, els nois de Garcia Pimienta deixaran enrere el Miniestadi i disputaran els seus partits al Johan Cruyff, el nou estadi també per al Femení i el Juvenil A i que serà el primer equipament del nou Espai Barça.

Els jugadors culers, juntament amb l’entrenador i tot el cos tècnic, han estat acompanyats de Silvio Elías, directiu responsable del futbol formatiu professional, a més dels directius de la Comissió Esportiva del Barça B. També han format part de la visita el secretari tècnic Eric Abidal, el secretari tècnic adjunt Ramón Planes, Patrick Kluivert, director del futbol formatiu, i José Mari Bakero i Guillermo Amor, responsables del futbol formatiu professional.

 Durant la visita l’expedició ha pogut visitar en primera persona el que serà el seu futur terreny de joc, a més de les banquetes, la zona de la llotja, les graderies, els vestidors i la sala de premsa.  

Cal recordar que el Johan Cruyff s’inaugurarà el proper dimarts 27 d’agost, amb un acte que es durà a terme a partir de les 19.00 hores, amb una festa popular amb activitats d’animació al voltant de l’estadi, i tindrà com a element central la celebració d’un partit entre els equips sub-19 del FC Barcelona i l’Ajax d’Amsterdam, a partir de les 21.00 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut