Derrota en el primer partit de la pretemporada

Derrota en el primer partit de la pretemporada

El Barça B cau al Camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el FC Santa Coloma d’Andorra (0-1), en un partit on ha desaprofitat nombroses oportunitats de gol

El Barça B ha perdut el primer partit de la pretemporada 2019/2020. L’equip de Garcia Pimienta, amb moltes baixes per les convocatòries del primer equip i de les seleccions, ha caigut al Camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el FC Santa Coloma d’Andorra (0-1). Un gol del migcampista visitant Jordi Aláez en el minut 20 ha donat la victòria al conjunt andorrà, tot i les nombroses oportunitats de què ha disposat el filial blaugrana per no només empatar sinó per donar-li la volta al marcador. El tècnic Garcia Pimienta no ha pogut comptar en aquest partit amb els vuit jugadors que estan en dinàmica del primer equip (Iñaki Peña, Araujo, Guillem, Oriol Busquets, Riqui Puig, Collado, Monchu i Carles Pérez) ni amb els quatre jugadors que estan disputant l’Europeu sub-19 amb la selecció espanyola: Abel Ruiz, Miranda, Jandro i Marqués. Tampoc ha participat el japonès Hiroki Abe, amb molèsties al maluc dret després d’un cop que va patir en un entrenament d’aquesta setmana.

El Barça B ha sortit a la primera part amb un onze titular format per Carevic, Van Beijnen, Mingueza, Jorge Cuenca, Santi Bueno, Calavera, Serrano, McGuane, Gabriel, Lucas i Ansu. Els blaugranes han dominat en aquesta primera part, imposant el seu control de la pilota, però han desaprofitat tres clares ocasions de gol, totes tres d’Ansu. En una d'aquestes, en un rebuig del porter Eloy Casals a xut de McGuane, el porter visitant ha fet una intervenció espectacular. Quan el Barça B tenia controlat el partit ha arribat un contraatac visitant que ha sorprès la defensa blaugrana i que ha acabat amb el gol de Jordi Aláez.

A la segona part, Garcia Pimienta ha fet jugar Sergi Puig, Van Beijnen, Comas, Santi Bueno, Vilarrasa, Ilaix Moriba, Reis, Morer, Ballou, Peque i Kike Saverio. El Barça B ha tingut més profunditat en aquesta segona part, però el gol no ha arribat, tot i disposar de grans oportunitats com una d’Ilaix Moriba. El Barça B continuarà ara la seva preparació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El primer partit oficial de la temporada serà el dissabte 3 d’agost al camp de l’Hospitalet a la Copa Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut