Hiroki Abe s’incorpora al Barça

Hiroki Abe s’incorpora al Barça

El davanter del Kashima Antlers, de 20 anys i escollit millor jugador jove de la J-League 2018, signa per quatre temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 40 milions d’euros mentre sigui jugador del Barça B i de 100 milions si juga al primer equip

El FC Barcelona i el Kashima Antlers japonès han arribat a un acord per al traspàs del jugador Hiroki Abe, de 20 anys, al club blaugrana, que signa per a les properes quatre temporades. El cost del traspàs és d’1’1 milions d’euros. Hiroki Abe, escollit millor jugador jove de la J-League 2018, tindrà una clàusula de rescissió de 40 milions d’euros sent jugador del Barça B, mentre que si arriba al primer equip tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

El jugador ja ha passat avui les pertinents proves mèdiques als serveis mèdics del FC Barcelona i ha signat el seu nou contracte en presència del directiu Silvio Elias, responsable del futbol formatiu professional. També hi eren presents el mànager esportiu de futbol, Josep Segura, i els responsables del futbol formatiu professional, Jose Mari Bakero i Guillermo Amor.

Hiroki Abe

Millor jugador japonès Sub20

Nascut a Tòquio, Hiroki Abe és va incorporar al Kashima Antlers el 2017, després de formar-se al STFC Tokyo i l’Hiroshima Setouchi, i un any després va ser escollit com a millor jugador jove del Japó. Aquesta temporada ha disputat un total de 14 partits amb el seu equip anotant dos gols, un a la J-League i un altre a la Copa. Ha estat campió de la Supercopa del seu país i de la Lliga de Campions de l’AFC amb el Kashima Antlers. Internacional Sub19 i Sub20, va debutar amb la selecció absoluta a la Copa Amèrica contra Xile i està considerat com la gran promesa del futbol japonès pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Es tracta d’un extrem, al que la secretaria tècnica del Club fa temps que seguia, que pot jugar per les dues bandes, encara que acostuma a fer-ho per l’esquerra, i que també pot actuar d’interior. Ara, al Barça, tindrà l’oportunitat d’evolucionar el seu joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut