Riqui Puig, nominat al 'Golden Boy'

Riqui Puig, nominat al 'Golden Boy'

Aquesta llista, que ha publicat Tuttosport, també inclou el porter del Barça B Carevic

El nom de Riqui Puig apareix en la llista de nominats al ‘Premi Golden Boy 2019’. El talentós migcampista blaugrana, que aquest curs ha jugat partits amb el Barça B i el primer equip, està present en el repertori de 100 futbolistes menors de 21 anys. Entre els nominats a aquest premi que entrega el diari italià Tuttosport també apareix el porter del Barça B Lazar Carevic.

Debut amb el primer equip

Riqui Puig ha debutat en partit oficial amb el primer equip aquesta passada temporada 2018/19. El de Matadepera, amb el número 28 a l’esquena, va jugar el seu primer matx contra la Cultural Lleonesa al Camp Nou. Ernesto Valverde també li va donar minuts a la Supercopa de Catalunya contra el Girona i a la Lliga davant l’Osca, el Getafe i el Celta de Vigo. Aquest curs, el migcampista culer també ha exhibit la seva màgia sobre la gespa del Miniestadi i als camps de Segona Divisió B.

El guanyador d’aquest trofeu individual, que es decidirà gràcies al vot de periodistes esportius d’Europa, es donarà a conèixer el pròxim mes de desembre. Aleshores se sabrà si Riqui Puig es proclama guanyador del ‘Premi Golden Boy 2019’. Un guardó que l’any 2005 es va tenyir de blaugrana gràcies a Leo Messi.     

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut