Vila-real B – Barça B: La sort no acompanya (2-1)

Un conjunt local molt eficaç supera els blaugranes, que han merescut més i els ha faltat precisió de cara a porteria

Gerro d’aigua freda per al filial culer, que ha fet un gran partit davant un Vila-real B molt més eficaç. La derrota situa el Barça B a set punts del play-off, a l’espera del que facin l’Hèrcules i Cornellà. Monchu s’ha estrenat com a golejador blaugrana amb un gran gol de llarga distància que ha servit per empatar el matx just abans del descans. El conjunt groguet, però, ha marcat la segona diana en el minut 78.

Primera meitat igualada

El Vila-real B ha colpejat abans en el primer xut entre els tres pals que ha tingut. El gol matiner de Simón ha reforçat el pla inicial dels locals de recuperar ràpid i ser molt verticals. El Barça B ha acusat la màxima efectivitat dels groguets i s’ha intentat refer tenint la pilota. Amb un conjunt local molt ben replegat i ordenat, els blaugrana ho han intentat des de la llarga distància.

En el minut 21, Monchu ha avisat amb un xut que ha aturat el porter rival. Però la segona ha estat la bona i el mateix Monchu ha aconseguit un gran gol des de fora l’àrea per estrenar-se com a golejador. Una diana molt important abans del descans per encarar la segona meitat amb confiança.

El Barça domina, el Vila-real remata

I així ha estat. El Barça B ha sortit amb una altra cara després de la represa. La circulació de la pilota ha estat molt més fluida i amb criteri. D’aquesta manera han arribat les ocasions. En el minut 52 de partit, Abel Ruiz n’ha tingut una de claríssima dins l’àrea després d’una passada de Merveil, però no l’ha materialitzat el valencià. Ha seguit tenint aproximacions el filial blaugrana, com ara un xut des de la frontal de McGuane en el minut 72 que ha marxat fregant el pal. Els de Garcia Pimienta han jugat segurament un dels millors segons temps de la temporada.

En un error en la sortida de la pilota blaugrana ha arribat el segon gol local amb una ràpida transició que ha culminat novament Simón (2-1, min 78). El Barça B no ha tingut pràcticament temps per reaccionar, però l’empat ha pogut arribar en el temps afegit, en una acció que entre Wague i Mujica no han definit. Els culers ja pensen en el derbi contra l’Espanyol B de la propera jornada de Lliga que es juga el diumenge 17 de març, a les 12.00h al Miniestadi.

Vila-real B: Fuoli Andrei, Roger, Pepe, Edu, Ramón, Akale (Lamotey, min 61), Chuca (Fran, min 61), Rubén (Nikola, min 83), Simon i Iván.
Barça B: Iñaki Peña, Wague, Araujo, Chumi, Miranda, Monchu, McGuane (O. Busquets, min 90), Riqui Puig, Abel Ruiz (Rafa Mujica, min 77), Collado, Merveil (Kike Saverio, min 66).

Gols: 1-0, Simón (min 8); 1-1, Munchu (min 38); 2-1, Simón (min 78).

Àrbitre: Cid Camacho. Ha amonestat Araujo (min 64).