Merveil reforça el filial

Merveil reforça el filial

El davanter congolès, de 20 anys i que fins ara jugava al Mallorca cedit pel Getafe, arriba cedit al Barça fins a final de temporada amb una opció de compra

Merveil Ndockyt és nou jugador del Barça B. El davanter congolès, nascut el 20 de juliol de 1998 a Brazzaville, arriba cedit pel Getafe fins a final de temporada amb opció de compra. Es tracta d’un extrem polivalent que es caracteritza per la seva velocitat i capacitat de desequilibri i que aquesta temporada 2018/2019 jugava cedit al Mallorca de la Segona Divisió A. És internacional amb la selecció del Congo, des del mes de juny del 2015, amb la que va disputar la Copa d’Àfrica del 2017.

Merveil va arribar l’estiu passat cedit al Mallorca després de jugar sis partits a la Primera Divisió amb el Getafe. Aquesta temporada 2018/2019 ha disputat cinc partits de Lliga a la Segona Divisió A en els que ha jugat un total de 234 minuts. Amb anterioritat, havia jugat al KF Tiranna (2016/17), AC Léopards (2016/17), Cara (2015/16) i AC CNFF (2014/15). Amb el KF Tiranna va disputar 29 partits i va marcar cinc gols a més de guanyar la Copa d’Albania.

El futbolista congolès ha realitzat aquest matí les pertinents proves mèdiques i ha signat per la tarda el seu contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elias, i dels responsables del futbol formatiu professional José Mari Bakero i Guillermo Amor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut