ElPozo Múrcia - Barça Lassa: Catarsi culer (2-2, 9-10 als penals)

La tanda de penals classifica als culers per a la final a quatre de la Copa del Rei

L’etiqueta de partidàs no ha enganyat. El Barça Lassa ha guanyat a domicili a ElPozo Múrcia en uns quarts de final de Copa del Rei frenètics que s’han decidit en una tanda de penals en què han llançat tots els jugadors convocats. Ara bé, per sobre dels 24 futbolistes ha destacat el porter culer que s’ha engrandit sota pals. També cal destacar el paper que han desenvolupat Ferrao i Lozano, autors dels gols, en la faceta ofensiva.

Les aturades de Juanjo, imperial sota pals, han donat ales ofensives al Barça Lassa. Ferrao i Sergio Lozano han estat els encarregats de fer pujar les dianes culers a l’electrònic. El pivot de Chapecó s’ha fabricat l’espai per poder enviar la pilota al fons de la xarxa. Posteriorment, el capità del Barça Lassa, enèrgic sobre la pista al llarg de tot el matx, ha anotat un autèntic golàs per ampliar l’avantatge barcelonista.

ElPozo iguala forces

Així doncs, el Barça Lassa ha aconseguit un meritori i valuós 0-2. Però els locals han agafat embranzida en els últims instants de la primera meitat i en els primers compassos de la segona i han situat l’empat. Andresito, de doble penal, i Xuxa, als 33 segons del segon període, han conduït l’eliminatòria a l’empat (2-2). Un resultat que ha pogut sofrir una metamorfosis a botes culers, però el pal, en dues ocasions, ho ha impedit.

El matx ha navegat en un mar sense denominació. ElPozo i Barça Lassa s’han repartit el domini ofensiu amb clares oportunitats. Ara bé, no ha tingut incidència en un electrònic assetjat, encara més, pels d’Andreu Plaza quan faltaven de 120 segons per a la finalització del temps reglamentari. D’aquesta manera, el partit s’ha avocat a la pròrroga.

La pròrroga condueix a la tanda de penals

Els sis minuts de temps definitiu no han escrit el desenllaç d’aquests quarts de final de Copa del Rei. Tot podria haver canviat en la segona part de la pròrroga de no ser, altre cop, per Juanjo. El porter del Barça Lassa ha estat immens en dos xuts murcians i ha enviat el partit als penals. Una tanda que ha seguit el frenetisme i l’heroïcitat de Juanjo que, després de 24 llançaments de penals, ha aturat el definitiu a Fede. I, d’aquesta manera, el porter culer ha portat a la catarsi culer en forma de classificació per a la final a quatre de la Copa del Rei.

ElPozo Múrcia: Fede, Matteus, Miguelín, Xuxa i Álex -cinc incial- Andresito, Fernando, Pito, Darío, Valerío, Fabio i Drasler.
Barça Lassa: Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo i Ferrao -cinc inicial- Sergio Lozano, Joselito, Marcenio, Leo Santana, Boyis, Arthur i Dídac.

Gols: 0-1, Ferrao (min 12); 0-2, Sergio Lozano (min 16); 1-2, Andresito (doble penal) (min 20); 2-2, Xuxa (min 21).

Tanda de penals: 0-1, Dyego (gol); 1-1, Álex (gol); 1-2, Sergio Lozano (gol); 2-2, Miguelín (gol); 2-3, Ferrao (gol); 3-3, Mattaus (gol); 3-3, Aicardo (falla); 3-3, Xuxa (falla); 3-3, Adolfo (falla); 3-3, Andresito (falla); 3-4, Marcenio (gol); 4-4, Pito (gol); 4-5, Boyis (gol): 5-5, Fernando, (gol); 5-6,  Joselito (gol); 6-6, Drasler (gol); 6-7, Leo Santana (gol); 7-7, Valerio (gol); 7-8, Arthur (gol); 8-8, Darío (gol); 8-9, Dídac (gol); 9-9, Fabio (gol); 9-10, Juanjo (gol); 9-10, Fede (falla).

Àrbitres: Rodrigo Miguel i Sánchez-Molina. Han amonestat amb targeta groga els locals Drasler (min 14) i Matteus (min 31) i els visitants Aicardo (min 17), Marcenio (min 27) i Dyego (min 40).