Final anticipada a Múrcia

Final anticipada a Múrcia

El Barça Lassa visita la pista de ElPozo en els quarts de final de la Copa del Rei que es disputen a partit únic (dimecres, 20:30h, Esport3)

Partidàs a Múrcia en els quarts de final de la Copa del Rei (dimecres, 20:30h, Esport3). El Barça Lassa i ElPozo, els dos primers classificats de la lliga, es veuen les cares en un partit a tot o res, una eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei a partit únic que promet ser apassionant. El que guanyi tindrà premi: una plaça per a la Final Four que es disputarà el primer cap de setmana de maig amb seu per decidir, i amb Movistar Inter, Jaén i Aspil ja classificats. Andreu Plaza recupera a Sergio Lozano, mentre que Roger serà baixa per unes molèsties als adductors de la cama dreta. Tampoc podran jugar ni Rivillos ni Esquerdinha, lesionats.

Trajectòria a la Copa

El Barça Lassa és el rei de Copes, amb cinc títols, i l’actual campió de la competició. Els blaugranes arriben a Múrcia després d’haver eliminat al Peñíscola en l’eliminatòria de vuitens, també a partit únic (1-5). ElPozo té dos títols de Copa (2016, 2017) i tres finals perdudes precisament contra el Barça (2012, 2013 i 2014). L’equip de Diego Giustozzi ha hagut de superar dues rondes per plantar-se als quarts de final, eliminant a Rivas (1-5) i al Llevant (4-1).

Invictes fora de casa

Tot i la dificultat de jugar l’eliminatòria a partit únic a Múrcia, cal recordar que el Barça Lassa es manté invicte com a visitant aquesta temporada, amb un rècord de 9 victòries i un sol empat (a Cartagena), en els 10 partits disputats com a visitants a la lliga i a la Copa del Rei. D’altra banda, l’únic precedent d’aquesta temporada contra ElPozo es va disputar al Palau el passat mes d’octubre i va acabar amb empat (3-3).

Declaracions de Plaza i Lozano

Andreu Plaza remarca que el partit és una final. “És un partit sense xarxa, en una pista molt difícil, però ja hem superat les dues últimes semifinals de playoff a Múrcia i l’equip està preparat per jugar aquest tipus de partits”, diu el tècnic. Per la seva banda, Sergio Lozano destaca que “ElPozo es troba en una dinàmica molt bona i estan fent una gran temporada”. “Serà un partit de poder a poder”, diu el capità. Per últim, Lozano ha volgut agrair les mostres de suport rebudes per la mort del seu pare. “La meva família i jo ens hem sentit molt estimats per tot el món del futbol sala i aquest suport s’agraeix en uns moments tan difícils”, ha dit Lozano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut