Adolfo renova fins al 2023

Adolfo renova fins al 2023

L’ala colomenc, ja consolidat com un dels pilars del primer equip amb només 25 anys, seguirà de blaugrana les pròximes quatre temporades

Adolfo Fernández, que té 25 anys i que juga la seva tercera temporada al Barça Lassa, ha renovat amb el Club fins al 2023. L’ala de Santa Coloma va fitxar pel Barça el 2015, tot i que va jugar cedit a l’Industrias Santa Coloma, aleshores Marfil, fins a l’estiu del 2016.

En dues temporades i mitja al Barça, Adolfo s’ha consagrat com a un dels millors de la lliga LNFS, un jugador total que mossega en defensa, amb facilitat per associar-se i donar assistències i amb una gran capacitat golejadora. Adolfo ha fet 52 gols en dues temporades i mitja al Barça. En la present temporada ha marcat 10 gols a la Lliga i 4 a la Champions. En el seu palmarès hi figura una Copa del Rei, la temporada 2017/18.

De la trajectòria d’Adolfo cal destacar que es va formar a l’Industrias Santa Coloma, on va debutar a Primera amb només 16 anys. És internacional absolut amb la selecció espanyola i ha estat nomenat tres vegades Millor Jugador Jove del món (2014, 2015 i 2016). També va ser nomenat Millor Jugador Català de l’Any el 2016.

Feliç per la renovació

Després de signar la renovació fins al 2023, Adolfo ha parlat per a BarçaTV. “Soc feliç al Barça, vull seguir molts anys al Club i tornar tota la confiança que m’han demostrat donant el millor de mi mateix i, si pot ser, aixecant el màxim de títols possible”, ha explicat Adolfo. Per la seva banda, el mànager Txus Lahoz ha destacat que “Adolfo és un exemple d’humilitat i capacitat de treball, un jugador exemplar que ja està entre els millors de la Lliga i que continua millorant temporada a temporada”, ha dit el mànager del Barça Lassa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut