Amb ganes de Palau contra el Llevant

Amb ganes de Palau contra el Llevant

L’equip necessita la victòria per mantenir el liderat acabat d’estrenar en el primer partit a casa des del 15 de desembre (divendres, 21.15 h, Palau Blaugrana)

El Barça Lassa rep el Llevant en el primer partit de l’any al Palau amb moltes ganes de retrobar-se amb l’afició (divendres, 21.15 h, Esport3). Els baugranes van jugar per última vegada a casa el 15 de desembre i van empatar contra el Movistar Inter (4-4). Des d’aleshores, tres partits com visitants i tres victòries: Tudela (2-3), Saragossa (2-6) i Segòvia (2-5). En total, l’equip acumula set duels sense perdre, amb sis triomfs i un empat. Gràcies a aquesta bona ratxa el Barça Lassa és líder per goal-average amb els mateixos punts que ElPozo i cinc punts més que el Movistar Inter.

Pendents de Marcenio

A poc més de 24 hores per a la disputa del matx contra el Llevant, el Barça Lassa encara no ha rebut el trànsfer de Marcenio i el brasiler és dubte. Andreu Plaza s’espera al mateix divendres per fer pública la convocatòria, un cop completada la sessió d’entrenament matinal. “Veurem si podem comptar amb Marcenio o no. És un jugador que té molta capacitat per entendre el joc, s’està integrant molt ràpidament i ens ha de donar molt”, ha dit el tècnic sobre el nou fitxatge. Quant al rival, Plaza adverteix que “el Llevant és un equip molt intens i molt perillós”. A l’anada el Barça Lassa es va imposar a Paterna per un ajustat 2-3. L’equip de David Madrid, liderat per Cecilio i Maxi Rescia a la pista, és setè a la classificació i ve d’empatar a la pista del Ribera Navarra (3-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut