Rivillos ja toca pilota

Rivillos ja toca pilota

L’ala de Torrejón encara la recta final de la recuperació de la lesió al genoll amb molt bones sensacions

Mario Rivllos serà, juntament amb Marcenio, el segon gran fitxatge hivernal del Barça Lassa de futbol sala. Quan s’estan a punt de complir set mesos de la ruptura del lligament encreuat del genoll dret que es va fer en el cinquè partit de la final contra l'Inter, Rivillos ja toca pilota i està previst que en menys d’un mes ja torni a entrenar-se amb el grup. Si es compleixen els terminis previstos, l’ala apunta a la Copa d’Espanya i estarà en plenes condicions per al tram decisiu de la temporada.

Bones sensacions

Rivillos es va trencar el 19 de juny passat i es va operar un mes després, el 18 de juliol. Des d’aleshores ha treballat en solitari en llargues sessions de fisioteràpia, llitera i gimnàs. Ara des de ja fa una setmana torna a trepitjar la pista i ja toca pilota i les sensacions són immillorables.

“Mai en tota la meva carrera he estat tant de temps parat i estic desitjant tornar perquè és molt dur haver de veure l’equip des de la grada des de fa tantes setmanes”, reconeix Rivillos. “El genoll m’està responent molt bé, sense contratemps, queda molt poc i estic amb moltes ganes perquè tornaré quan comença el millor de la temporada i amb la possibilitat de guanyar tots els títols en joc”, explica un Rivillos il·lusionat i que ja veu “la llum al final del túnel”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut