Naturpellet Segòvia – Barça Lassa: Assalten el liderat amb una victòria solvent (2-5)

Els blaugranes han completat un bon partit que ha quedat sentenciat a la segona part

Els d’Andreu Plaza han superat el Naturpellet Segòvia (2-5) i es col·loquen com a primers classificats. Els blaugranes han monopolitzat el partit en tot moment gràcies a la intensitat i el domini de la pilota, però no han sentenciat fins a la segona part, en què han trencat l’empat a 1 de la primera meitat. Els gols de Joselito, per partida doble i que són els primers que aconsegueix aquesta temporada, Aicardo, Dyego i Sergio Lozano han superat les dianes dels locals Edu i Álex Fuentes.

Els barcelonistes han sortit a la pista del Naturpellet Segòvia conscients de l’oportunitat que tenien de col·locar-se com a líders de la Lliga. D’aquesta manera, els d’Andreu Plaza han començat el matx imprimint un gran ritme gràcies al qual han arribat les primeres ocasions. Als primers minuts, Ferrao, que ha enviat una pilota al pal al minut 2, i Léo Santana haurien pogut avançar els culers, però la mala fortuna ho ha impedit.

Amb els blaugranes monopolitzant el joc i les ocasions més clares ha arribat el primer gol del Barça Lassa, obra de Joselito (0-1, min 14). El jugador barcelonista ha culminat una gran assistència de Ferrao d’esquenes a la porteria. L’equip local no s’ha arronsat davant el gran joc dels barcelonins i, al minut 19, Edu ha fet l’empat a la sortida d’un córner amb el qual s’ha arribat a la mitja part.

Sentencien a la segona part

Després del pas per vestidors el conjunt culer ha sortit amb la mateixa mentalitat agressiva de la primera part. Els blaugranes han trobat premi a la seva insistència en les botes de Joselito, que ha aconseguit fer l’1-2 al minut 25 en caçar un rebuig. Lluny d’acomodar-se en el resultat, els jugadors del Barça Lassa han continuat buscant el tercer gol, que ha arribat al minut 31, obra d’Aicardo amb un xut potent.

Immediatament després, Dyego ha eixamplat distàncies amb un xut imparable (1-4, min 32). Un minut després, al 33, Sergio Lozano ha fet el cinquè per als d’Andreu Plaza. Al tram final del partit l’equip segovià ha reduït distàncies mitjançant Álex Fuentes. Tot i això, Juanjo ha demostrat la seva qualitat sota pals i ha evitat que els rivals retallessin diferències mitjançant diverses intervencions de mèrit. Amb aquesta victòria el Barça Lassa es col·loca com a líder de la Lliga amb els mateixos punts que ElPozo Múrcia, 42 en 18 partits, però amb un millor goal-average.

Naturpellet Segòvia, 2
Barça Lassa, 5

Naturpellet Segòvia: Alberto, Raya, Álex Fuentes, Alvarito López i Chus –cinc inicial–, Jorge Cárdaba, Nico Rolón, Edu, Antonio Diz, Álvaro Quevedo, Buitre i Iago Rodríguez.

Barça Lassa: Juanjo, Aicardo, Dyego, Joselito i Ferrao –cinc inicial–, Léo Santana, Boyis, Sergio Lozano, Adolfo, Arthur, Roger.

Gols: 0-1, Joselito (min 14); 1-1, Edu (min 19); 1-2, Joselito (min 25); 1-3, Aicardo (min 31); 1-4, Dyego (min 32); 1-5, Sergio Lozano (min 33); 2-5, Álex Fuentes (min 36).

Àrbitres: Del Pozo García i Moreno Durán. Han mostrat targeta groga als culers Roger (min 27) i Sergio Lozano (min 34) i han amonestat el rival Buitre (min 34).

Incidències: Abans de l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria del pare del porter del Naturpellet Segòvia, Thiago Soares, i Pablo Fierro.