Examen sense Esquerdinha a Segòvia

Examen sense Esquerdinha a Segòvia

Plaza no podrà comptar amb el pivot brasiler, lesionat, ni tampoc amb Marcenio, que encara no té el trànsfer (dissabte, 17.30 h, sense TV)

La lesió muscular d’Esquerdinha, que estarà entre quatre i cinc setmanes de baixa, representa un contratemps important per als esquemes de Plaza. El tècnic perd l’home més en forma de l’equip −vuit gols en els últims cinc partits de Lliga−, i la seva baixa obligarà a fer canvis tàctics i a modificar quartets. Torna a la convocatòria Boyis, que s’ha perdut els dos últims enfrontaments per unes molèsties al peu, però no hi entren Rivillos, al tram final de la seva recuperació, ni Marcenio, que encara no té el trànsfer.

Segòvia, una única victòria a Múrcia

El rival del Barça, el Naturpellet Segòvia, és tercer per la cua amb un sol partit guanyat i cinc empats en disset jornades. Curiosament, l’única victòria del conjunt que entrena Diego Gacimartín va ser a la pista del líder, ElPozo (2-3, en la jornada 8). Al partit d’anada al Palau el Barça va golejar el Naturpellet Segòvia per 7 a 1, amb gols d’Ortego (2), Lozano, Ferrao (2), Adolfo i Dyego.

Declaracions de Plaza

El tècnic del Barça, Andreu Plaza, posa d’exemple el precedent de la victòria del Naturpellet Segòvia a Múrcia per evitar excessos de confiança. “Serà difícil, és una Lliga molt igualada i a la mínima que et relaxes qualsevol rival et pot guanyar. Toca estar concentrats al màxim, i si fem les coses com sabem tenim moltes opcions de victòria”, diu el tècnic. Quant a la baixa d’Esquerdinha, Plaza reconeix: “Estava en un moment de forma molt bo i és una baixa sensible, però tenim una plantilla llarga i alternatives de garanties per suplir-lo”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut