Fútbol Emotion Saragossa – Barça Lassa: Victòria amb una gran primera meitat (2-6)

Els blaugranes inicien un exigent mes de gener amb un triomf contundent

Inici del 2019 amb una victòria contundent a la Lliga. El Barça Lassa ha guanyat 2-6 en la seva visita a Saragossa. Un duel en què els blaugranes han mostrat la seva superioritat des de l’inici i en què la gran efectivitat culer ha encarrilat el triomf al descans amb el 0-6. Els autors dels gols han estat Léo Santana, Esquerdinha (2), Aicardo, Ferrao i Roger Serrano.

El duel ha començat amb ocasions per als dos conjunts. Per part local Esteban i Tejel han estat els protagonistes de les primeres aproximacions del Saragossa, mentre que Dyego ha estat el protagonista per part blaugrana. Joselito també ha protagonitzat una bona acció en marxar del rival en una jugada individual. Una jugada en què el blaugrana ha fet bona la seva velocitat per marxar per la banda dreta i xutar, sense fortuna de cara a porteria.

Sis gols per deixar el matx encarrilat

A partir del minut 9 el duel ha estat de control absolut per al Barça Lassa. Léo Santana, que feia pocs segons havia saltat a la pista, ha avançat els blaugranes després d’una bona jugada col·lectiva. El blaugrana ha aprofitat una assistència de Lozano. Pocs segons després Esquerdinha ha marcat el seu quinzè gol a la Lliga en un remat ajustat al pal (0-2, min 10).

Els culers no han reduït la intensitat i d’aquesta manera Aicardo situaria el 0-3, just després que els locals perdonessin el seu primer gol de la nit. El domini barcelonista s’ha mantingut i d’aquesta manera els gols culers han seguit arribant per deixar el duel encarrilat a la mitja part. El 0-4 seria obra d’Esquerdinha, el cinquè el marcaria Ferrao i el sisè Roger Serrano en una jugada individual per la banda. El Saragossa ha tret el porter-jugador, però sense poder marcar als homes d’Andreu Plaza.

El Saragossa marca dos gols

A la segona meitat el conjunt local ha pogut marcar el primer gol de la nit, però Dídac ha evitat l’1-6. Poc després Adolfo ha estat a punt d’ampliar les diferències després d’una recuperació de pilota culer. El porter-jugador ha donat els seus fruits al Saragossa, que ha aconseguit marcar dos gols en els primers minuts de la segona meitat. Tots dos obra de Víctor Tejel, enmig de les ocasions culers per ampliar el marcador.

En els darrers minuts del matx, els dos equips han disposat d’ocasions per modificar el marcador però sense fortuna de cara a porteria. D’aquesta manera, els blaugranes inicien de la millor manera possible el 2019.

Fitxa del partit:

Fútbol Emotion Saragossa, 2
Barça Lassa, 6

Fútbol Emotion Saragossa: Iván Bernad, Retamar, Tejel, Esteban i Richi -cinc inicial-, Óscar Villanueva, Tabuenca, Chicho i Nano Modrego.

Barça Lassa: Dídac, Aicardo, Dyego, Esquerdinha i Adolfo -cinc inicial-, Arthur, Lozano, Joselito, Ferrao, Léo Santana i Roger Serrrano.

Gols: 0-1, Léo Santana (min 9); 0-2, Esquerdinha (min 10); 0-3, Aicardo (min 11); 0-4, Esquerdinha (min 13); 0-5, Ferrao (min 16); 0-6, Roger Serrano (min 16); 1-6, Víctor Tejel; (min 30); 2-6, Víctor Tejel (min 34).

Àrbitre: Cid Bragado i Martínez Flores. Ha amonestat amb targeta groga Retamar, Nano, Tabuenca i Modrego per part local i Arthur, Dyego i Joselito per part blaugrana.