Setmana amb doble sorteig i amistós

Setmana amb doble sorteig i amistós

El Barça Lassa de futbol sala espera rivals per a la Copa d’Espanya i la Copa del Rei mentre prepara el partit contra Xota amb motiu del Centenari de la Federació Guipuscoana (dimarts, 19:30h, Polideportivo Gaska)

L’última setmana abans de vacances de Nadal arriba ben carregada d’activitats per al Barça Lassa de futbol sala. L’equip juga l’últim partit oficial de l’any a Tudela contra Aspil el proper dissabte dia 22/12 a les 18:30h. Abans, però, dinar de Nadal (dilluns), amistós a Donostia (dimarts), sorteig de Copa d’Espanya (dimarts) i sorteig de Copa del Rei (dimecres).

Amistós contra Xota

El partit s’emmarca en els actes del Centenari de la Federació Guipuscoana de Futbol i es disputarà aquest proper dimarts a les 19:30 al ‘Polideportivo Gaska’ de Donostia. Andreu Plaza s’emporta a tota la plantilla excepte a Rivillos, Dyego, Adri Ortego i Ferrao, que representarà el Club en el sorteig de la Copa d’Espanya de València.

Sorteig Copa Espanya

Se celebrarà el dimarts a les instal·lacions de l’Ocenogràfic de València (12:15h, Teledeporte) i comptarà amb la presència de Ferrao com a representant del Barça.

El Barça Lassa serà segon cap de sèrie i evita a ElPozo i Llevant fins a una hipotética final. Els possibles rivals seran aquests cinc equips: Movistar Inter, Palma, Xota , Jaén i Peñíscola. El Barça jugarà els quarts de final el divendres dia 1 de març, a les 21:15h.

Sorteig Copa del Rei

El Barça Lassa espera rival per als quarts de final, que es tornaran a disputar a partit únic. És l’última eliminatòria abans de decidir els quatre equips que disputen la Final Four.

Serà un sorteig pur, sense condicionants. Els possibles rivals són aquests 7 equips: Movistar Inter, ElPozo, Palma Futsal, Jaén, Aspil, Antequera i O Parrulo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut