Setmana clau amb Copa i lliga

Setmana clau amb Copa i lliga

El Barça Lassa visitarà dimecres el Peñíscola RehabMedic en els vuitens de final de Copa a partit únic, i dissabte rebrà el Movistar Inter amb el liderat de la lliga en joc

Arriba una de les setmanes més importants de la temporada. El Barça Lassa afronta dos partits clau en els propers set dies, amb la Copa del Rei i el liderat de la lliga en joc.

Primer, Peníscola

El campió de la Copa del Rei començarà la defensa del títol el proper dimecres a Peníscola (21:15h, en directe Esport3). Serà una eliminatòria de vuitens de final a partit únic, un compromís de màxima dificultat tenint en compte que el Peñíscola RehabMedic és l’únic rival que ha estat capaç de guanyar dues vegades al Barça aquesta temporada –en pretemporada i a la lliga-. Per a aquesta eliminatòria, Plaza recupera a Lozano i comptarà amb tota la plantilla al complet, amb l’única excepció de Rivillos.

Dissabte, el Movistar Inter

Passat el Peñíscola, el proper dissabte el Barça Lassa es juga el campionat d’hivern, i partir com a primer cap de sèrie en el sorteig de Copa, en el partit que l’enfrontarà al Movistar Inter, l’actual campió (dissabte, 20h, Palau Blaugrana).

El Barça Lassa, que és líder per gols empatat amb ElPozo, necessita fer el mateix resultat que el conjunt murcià contra O Parrulo per acabar en primera posició la primera volta de la lliga. El Movistar Inter, en canvi, ha quedat fora virtualment de la lluita pel liderat al final de la primera volta. Els interistes són tercers a la classificació amb tres punts menys que el Barça i amb una diferència d’onze gols en contra a l’average.

Andreu Plaza: “Pensem primer en dimecres”

El tècnic Andreu Plaza demana màxima atenció en el partit de Copa de dimecres. “És un partit vital per a nosaltres perquè la competició no dona marge d’error i ens hi juguem un títol”, justifica el tècnic. “Quan passi el partit de dimecres ja començarem a pensar en l’Inter, però abans no”, diu Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut